about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

واحد 8200 رژیم صهیونیستی در عملیات‌های تهاجمی سایبری به عنوان بخشی از اداره اطلاعات نظامی اسرائیل فعالیت می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اگرچه رژیم صهیونیستی در مورد عملیات‌های اطلاعاتی که باعث شد هزاران پیجر مورد استفاده مردم و حزب‌الله در لبنان به طور همزمان منفجر شوند، اظهار نظری نکرده است، اما این حمله سایبری، واحد مخفی جنگ سایبری 8200 اسرائیل را مورد توجه قرار داده است.

رویترز مطلبی در مورد واحد اطلاعاتی و جنگ سایبری ارتش رژیم صهیونیستی، که با اعداد عبری به صورت «shmone matayim» شناخته می‌شود و بخشی از اداره اطلاعات نظامی اسرائیل است، ارائه کرده است :

«واحد 8200، معادل آژانس امنیت ملی ایالات متحده یا سازمان جاسوسی «GCHQ» بریتانیا، بزرگ‌ترین واحد نظامی در ارتش اسرائیل به شمار می‌رود که به عنوان زیرمجموعه واحدهای رمز شکن و اطلاعات اولیه در زمان شکل‌گیری اسرائیل در سال 1948 تشکیل شد.

فعالیت‌های آن معمولاً بسیار محرمانه است و از اطلاعات سیگنال‌ها تا داده‌کاوی و حملات سایبری و فناوری را شامل می‌شود.

برخی عملیات‌هایی که گفته می‌شود این واحد در آنها شرکت داشته عبارتند از : حمله ویروس استاکس‌نت 2005-2010 که سانتریفیوژهای هسته‌ای ایران را از کار انداخت؛ حمله سایبری در سال 2017 به شرکت مخابراتی دولتی لبنان موسوم به «Ogero» و خنثی کردن حمله داعش به یک هواپیمای مسافربری غیرنظامی که از استرالیا به مقصد امارات متحده عربی در سال 2018 می‌رفت.

سال گذشته، افسر فرماندهی واحد 8200 در کنفرانسی در تل‌آویو گفت که این واحد از فناوری هوش مصنوعی برای کمک به انتخاب اهداف حماس استفاده کرده است.

علاوه بر جاسوسی از فلسطینیان در کرانه باختری اشغالی و غزه، در همه مناطق از جمله مناطق جنگی عمل می‌کند و در زمان جنگ با ستاد فرماندهی رزمی ادغام می‌شود.

پرسنل آن از جوانان در اواخر نوجوانی و اوایل 20 سالگی انتخاب می‌شوند؛ برخی از آنها از برنامه‌های بسیار رقابتی دبیرستان شناسایی شده‌اند و بسیاری از آنها در بخش فناوری پیشرفته و امنیت سایبری در حال رشد اسرائیل به شغل خود ادامه داده‌اند.

اعضای سابق واحد 8200 اعلام کردند که فرهنگ این واحد شبیه فرهنگ یک استارت‌آپ با تیم‌های کوچک است که روی مشکلات با درجه آزادی غیرعادی کار می‌کنند که برای پرورش خلاقیت طراحی شده است.

همراه با بقیه تشکیلات دفاعی و امنیتی، شهرت این یگان به دلیل شکست ارتش در جلوگیری از حمله 7 اکتبر به اسرائیل ضربه خورد و فرمانده یگان در این ماه اعلام کرد که از سمت خود استعفا خواهد داد.

در سال 2014، گروهی متشکل از 43 نفر از نیروهای ذخیره نامه‌ای سرگشاده منتشر کردند که در آن نظارت غیر اخلاقی واحد بر فلسطینی‌ها را محکوم کردند.»

منبع:

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.