about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

غول خودروسازی ژاپنی، کاوازاکی، اعلام کرد که دفاتر اروپایی‌اش در حال بازیابی از یک حمله سایبری هستند که طی هفته گذشته مشکلات متعددی ایجاد کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، یک گروه بدنام باج‌افزاری ادعا کرده که هفته گذشته به این شرکت حمله کرده است، اما کاوازاکی به این حادثه واکنشی نشان نداده است.

عصر پنجشنبه، این شرکت بیانیه‌ای منتشر کرد و تأیید کرد که هدف یک حمله سایبری قرار گرفته است که موفقیت‌آمیز نبوده، اما منجر به جداسازی موقت سرورهای شرکت شد تا زمانی که یک برنامه بازیابی استراتژیک در همان روز آغاز شد.

شرکت اظهار داشت:

شاخه اروپایی شرکت کاوازاکی تعداد زیادی سرور را اداره می‌کنند و به عنوان یک اقدام احتیاطی، تصمیم گرفته شد که هر سرور را ایزوله کرده و فرآیند پاکسازی را اجرا کنیم که در آن همه داده‌ها بررسی شدند و هرگونه محتوای مشکوک شناسایی و با آن برخورد شد.

بخش فناوری اطلاعات دفتر اروپایی و مشاوران خارجی امنیت سایبری طی هفته بعد از آن، سرورها را ایزوله و بررسی کرده و ارتباطات بین آن‌ها را بازسازی کردند.

تا ابتدای این هفته، بیش از ۹۰ درصد از عملکرد سرورهای شاخه اروپایی کاوازاکی (Kawasaki Motors Europe)، علیرغم نیاز به اطمینان از اینکه هر سرور عاری از اطلاعات غیرمجاز است، بازسازی شد.

آن‌ها افزودند که تجارت مرتبط با نمایندگی‌های فروش وسایل نقلیه موتوری و تأمین‌کنندگان ثالث از سر گرفته شده است.

این شرکت گزارش داد که در سه‌ماهه گذشته بیش از ۳ میلیارد دلار درآمد داشته و یکی از بزرگترین تولیدکنندگان موتورسیکلت، وسایل نقلیه و سایر موارد است.

در پستی که هفته گذشته در دارک وب منتشر شد، گروه رنسوم هاب (RansomHub) اعلام کرد که ۴۸۷ گیگابایت داده از کاوازاکی را سرقت کرده است.

کارشناسان امنیت سایبری و سازمان‌های فدرال در سراسر جهان تمرکز خود را بر روی رنسوم هاب معطوف کرده‌اند، زیرا این گروه به‌عنوان جانشین عملی گروه‌های باج‌افزاری مانند لاک بیت (LockBit) و ای ال پی اچ وی (AlphV) شناخته شده است.

بر اساس گزارش اف بی آی (FBI) و سایر نهادهای پلیسی، حداقل ۲۱۰ سازمان با حملات باج‌افزاری از سوی وابستگان رنسوم هاب مواجه شده‌اند.
 

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/05/20 - 21:32- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با جرم

وزارت کشور امارات متحده عربی از هوش مصنوعی و قوانین مدرن برای مبارزه با جرم استفاده می‌کند.

وابستگی
1404/05/20 - 21:11- هوش مصنوعي

وابستگی بیش از حد کاربران به چت جی‌پی‌تی

سم آلتمن اعلام کرد که اقلیتی از کاربران چت جی‌پی‌تی در معرض آسیب ناشی از وابستگی بیش از حد به مدل‌ها هستند.

شکست
1404/05/20 - 20:36- اروپا

شکست ویکی‌پدیا در مقابل قانون ایمنی آنلاین بریتانیا

گرداننده ویکی‌پدیا در چالش دادگاهی علیه مقررات قانون ایمنی آنلاین بریتانیا شکست خورد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.