about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

دادگاه هلند به شرکت متا دستور داد تنظیمات جدول زمانی فیس‌بوک و اینستاگرام را تغییر دهد.

به گزارش کارگروه رسانه اجتماعی سایبربان، دادگاهی در هلند به پلتفرم‌های متا دستور داد تا گزینه‌های ساده‌تری را برای کاربران فیس‌بوک و اینستاگرام در مورد جدول زمانی که به پروفایل‌سازی متکی نیست، فراهم کنند.

دادگاه اعلام کرد که عناصر طراحی هر دو پلتفرم با قانون خدمات دیجیتال اتحادیه اروپا مطابقت ندارد. این دادگاه به متا دو هفته فرصت داد تا راهی ((مستقیم و ساده)) برای انصراف از جدول زمانی با محتوای پیشنهادی به کاربران ارائه دهد.

همچنین طی حکم دادگاه، انتخاب کاربران برای یک جدول زمانی یا سایر جدول‌های زمانی غیر پروفایلی باید به قوت خود باقی بماند.

دادگاه اعلام کرد که رویه فعلی پلتفرم‌ها مبنی بر بازگشت خودکار به یک جدول زمانی پروفایلی در هر زمان که برنامه یا وب‌سایت بسته می‌شود، یک ((الگوی تاریک)) ممنوعه است و حق آزادی اطلاعات را نقض می‌کند.

سخنگوی دادگاه گفت: 

مردم هلند به‌اندازه کافی قادر به انتخاب‌های آزاد و مستقل در مورداستفاده از سیستم‌های توصیه پروفایلی نیستند. این انتخاب‌ها باتوجه‌به انتخابات عمومی هلند در 29 اکتبر نیز مهم هستند. 

گروه حقوق دیجیتال هلندی بیتس آو فریدوم (Bits of Freedom) که این پرونده را مطرح کرده است، گفت:

 این حکم به‌روشنی بیان می‌کند که متا باید به ترجیحات کاربران احترام بگذارد. این غیرقابل‌قبول است که چند میلیاردر فناوری آمریکایی بتوانند نحوه نگاه ما به جهان را تعیین کنند. 

 

منبع:

تازه ترین ها
چالش‌های
1404/07/10 - 16:10- هوش مصنوعي

چالش‌های آلمان در زمینه فناوری هوش مصنوعی

آلمان مبلغ ۱.۶ میلیارد یورو در هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری می‌کند، اما سود آن از این فناوری همچنان نامشخص است.

هشدار
1404/07/10 - 15:55- اروپا

هشدار اوکراین درمورد توزیع بدافزار در فایل‌های اکسل

اوکراین در مورد فایل‌های XLL مسلح که بدافزار «CABINETRAT» را از طریق آرشیوهای زیپ توزیع می‌کنند، هشدار داد.

دستور دادگاه هلند به شرکت متا در جهت تنظیمات جدول زمانی

دادگاه هلند به شرکت متا دستور داد تنظیمات جدول زمانی فیس‌بوک و اینستاگرام را تغییر دهد.