about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

مایکروسافت در حال مذاکرات پیشرفته برای ادامه دسترسی به فناوری شرکت اُپن اِی آی است.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، مایکروسافت در حال انجام مذاکرات پیشرفته‌ای برای قراردادی است که به این سازنده ویندوز امکان دسترسی مداوم به فناوری حیاتی شرکت اُپن اِی آی (OpenAI) را در آینده می‌دهد.

 این شرکت‌ها در مورد شرایط جدیدی بحث کرده‌اند که به مایکروسافت اجازه می‌دهد از جدیدترین مدل‌ها و فناوری OpenAI استفاده کند، حتی اگر سازنده ChatGPT اعلام کند که به هوش عمومی مصنوعی (AGI) یا هوش مصنوعی فراتر از هوش انسانی دست‌یافته است.

 ماه گذشته، مایکروسافت و شرکت اُپن اِی آی بر سر بند مربوط به AGI اختلاف‌نظر داشتند.

 شرکت اُپن اِی آی همچنین با شکایتی از سوی ایلان ماسک که این شرکت را در سال ۲۰۱۵ به همراه سم آلتمن تأسیس کرد، اما پیش از افزایش محبوبیت آن، آن را ترک کرد، مواجه است.

 ایلان ماسک، شرکت اُپن اِی آی را به انحراف از مأموریت خود یعنی توسعه هوش مصنوعی برای بشریت، نه سود شرکت متهم می‌کند.

 مایکروسافت قرار است روز چهارشنبه گزارش درآمد سه‌ماهه ژوئن را منتشر کند و رابطه‌اش با OpenAI در کانون توجه قرار دارد، زیرا این استارتاپ برای ظرفیت ابری به رقبایی مانند گوگل، اوراکل و CoreWeave روی آورده است.

منبع:

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.