about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

یک اسرائیلی توسط پلیس و آژانس جاسوسی رژیم صهیونیستی به جاسوسی از طرف سازمان اطلاعات ایران متهم شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به شین‌بت (Shin Bet) و پلیس رژیم صهیونیستی فردی به نام دورون بوخوفزا (Doron Buchovza)، ساکن بئرشبع را به ظن جاسوسی و تماس با اطلاعات ایران دستگیر کردند. بنابر ادعای کارشناسان، بوخوزا با عوامل ایرانی ارتباط برقرار کرده و به آنها پیشنهاد فروش اطلاعات حساس را داده است، درحالی‌که به دروغ می‌گفته که به مرکز تحقیقات هسته‌ای نگب در دیمونا، در جنوب سرزمین‌های اشغالی، دسترسی دارد.

این دستگیری در فوریه 2025 به عنوان بخشی از عملیات مشترک بین شین‌بت و واحد ملی تحقیقات بین‌المللی لاهاو 433 انجام شد. مقامات اسرائیلی ادعا کردند که بوخوزا برای چندین ماه با اطلاعات ایران در تماس بوده، وظایف مربوط به امنیت را تحت هدایت آنها انجام داده و اطلاعات طبقه‌بندی شده، از جمله عکس‌هایی از تأسیسات رژیم را در اختیار آنها قرار داده است.

کیفرخواستی که تنظیم شد، بوخوفزا را به تماس با یک عامل خارجی و ارائه اطلاعات به ایران متهم کرد. دادستان رژیم صهیونیستی مدعی شد که او آگاهانه با عامل ایرانی درگیر و از غیرقانونی بودن اقدامات وی آگاه بوده و حتی پس از اطلاع از دستگیری سربازانی که در فعالیت‌های جاسوسی مشابهی دست داشته‌اند، تلاش کرده تا مدارک ارتباط را پاک کند. با این وجود، او بعداً تماس خود را با سرپرستش از سر گرفته و به خاطر قطع ارتباط کوتاه عذرخواهی کرده است.

آژانس‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی هشدارهایی را به افراد درباره خطرات تعامل با نهادهای خارجی، به ویژه از طریق رسانه‌های اجتماعی، تکرار کرده‌اند. آنها ادعا کردند که سازمان اطلاعات ایران به تلاش‌های خود برای استخدام اسرائیلی‌ها با هدف انجام فعالیت‌های جاسوسی ادامه می‌دهد. مقامات اسرائیلی مدعی شدند که به شناسایی و خنثی کردن چنین تهدیدهایی متعهد می‌مانند و در عین حال اطمینان می‌دهند که افراد درگیر با قانون روبرو می‌شوند.
 

منبع:

تازه ترین ها
رکورد
1404/10/12 - 10:00- ابزارهای هوشمند

رکورد سریع‌ترین پهپاد دنیا شکسته شد؛ ۶۲۶ کیلومتربرساعت

پهپادهای تجاری دربرابر رکورد جدید گینس حرفی برای گفتن ندارند و یک پهپاد دست‌ساز مرزهای سرعت را با عملکردی خیره‌کننده جابه‌جا کرده است.

اشتباه
1404/10/12 - 09:56- ابزارهای هوشمند

اشتباه خنده‌دار ربات انسان‌نما Unitree G1: ضربه فنی مربی و تقلید درد او! [تماشا کنید]

در این ویدیو یک مربی انسانی با استفاده از لباس مخصوص موشن کپچر، درحال کنترل ربات G1 است؛ تا اینکه حادثه جالبی رخ می‌دهد.

بدافزار
1404/10/12 - 09:50- آسیب پذیری

بدافزار چینی ۸.۸ میلیون کاربر مرورگر‌های محبوب را آلوده کرد

پژوهشگران امنیت سایبری از شناسایی یکی از گسترده‌ترین و پیچیده‌ترین عملیات‌های بدافزاری مبتنی بر افزونه‌های مرورگر خبر داده‌اند که طی هفت سال گذشته، دست‌کم ۸.۸ میلیون کاربر مرورگرهای کروم، اج و فایرفاکس را آلوده کرده است.