about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

یک اسرائیلی توسط پلیس و آژانس جاسوسی رژیم صهیونیستی به جاسوسی از طرف سازمان اطلاعات ایران متهم شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به شین‌بت (Shin Bet) و پلیس رژیم صهیونیستی فردی به نام دورون بوخوفزا (Doron Buchovza)، ساکن بئرشبع را به ظن جاسوسی و تماس با اطلاعات ایران دستگیر کردند. بنابر ادعای کارشناسان، بوخوزا با عوامل ایرانی ارتباط برقرار کرده و به آنها پیشنهاد فروش اطلاعات حساس را داده است، درحالی‌که به دروغ می‌گفته که به مرکز تحقیقات هسته‌ای نگب در دیمونا، در جنوب سرزمین‌های اشغالی، دسترسی دارد.

این دستگیری در فوریه 2025 به عنوان بخشی از عملیات مشترک بین شین‌بت و واحد ملی تحقیقات بین‌المللی لاهاو 433 انجام شد. مقامات اسرائیلی ادعا کردند که بوخوزا برای چندین ماه با اطلاعات ایران در تماس بوده، وظایف مربوط به امنیت را تحت هدایت آنها انجام داده و اطلاعات طبقه‌بندی شده، از جمله عکس‌هایی از تأسیسات رژیم را در اختیار آنها قرار داده است.

کیفرخواستی که تنظیم شد، بوخوفزا را به تماس با یک عامل خارجی و ارائه اطلاعات به ایران متهم کرد. دادستان رژیم صهیونیستی مدعی شد که او آگاهانه با عامل ایرانی درگیر و از غیرقانونی بودن اقدامات وی آگاه بوده و حتی پس از اطلاع از دستگیری سربازانی که در فعالیت‌های جاسوسی مشابهی دست داشته‌اند، تلاش کرده تا مدارک ارتباط را پاک کند. با این وجود، او بعداً تماس خود را با سرپرستش از سر گرفته و به خاطر قطع ارتباط کوتاه عذرخواهی کرده است.

آژانس‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی هشدارهایی را به افراد درباره خطرات تعامل با نهادهای خارجی، به ویژه از طریق رسانه‌های اجتماعی، تکرار کرده‌اند. آنها ادعا کردند که سازمان اطلاعات ایران به تلاش‌های خود برای استخدام اسرائیلی‌ها با هدف انجام فعالیت‌های جاسوسی ادامه می‌دهد. مقامات اسرائیلی مدعی شدند که به شناسایی و خنثی کردن چنین تهدیدهایی متعهد می‌مانند و در عین حال اطمینان می‌دهند که افراد درگیر با قانون روبرو می‌شوند.
 

منبع:

تازه ترین ها
هوش
1404/09/02 - 16:46- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ارزان چینی، غول‌های میلیاردی آمریکا را به زانو درآورد

هوش مصنوعی Kimi K۲ Thinking یک مدل ترکیب متخصصان (Mixture-of-Experts) یا MoE است که قادر است تا برنامه‌ریزی بلندمدت، استدلال انطباقی و استفاده از ابزارهای آنلاین را در هم ترکیب کند

شرکت
1404/09/02 - 16:42- هوش مصنوعي

شرکت OpenAI نسخه رایگان ChatGPT را برای معلمان منتشر کرد

شرکت OpenAI، سازنده هوش مصنوعی، نسخه رایگان ChatGPT را به‌طور ویژه برای معلمان عرضه کرد. این ابزار به ارتقای تجربه آموزشی و تسهیل فعالیت‌های کلاسی کمک می‌کند.

متا تحقیقات درمورد آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی را متوقف کرد

شرکت متا تحقیقاتی داخلی خود درمورد تاثیر فیس‌بوک و اینستاگرام بر سلامت روان کاربران را پس مشخص شدن مدارکی مبنی بر آسیب این محصولات بر سلامت ذهن کاربران، متوقف کرده و نتایج آن را نیز مخفی کرده است.