about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

پلیس جرایم سایبری شرق هندوستان، دو مرد را دستگیر کرد که ظاهراً به کلاهبرداران یک کلاهبرداری تجارت آنلاین، اجازه داده بودند از حساب های بانکی آنها برای دریافت پول از قربانیان استفاده شود.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، پلیس از آنجا متوجه این موضوع شد که فردی شکایتی را به پلیس ارائه کرد و مدعی شد که با یک تبلیغ تجارت آنلاین در رسانه های اجتماعی مواجه شده است که بازده بالایی را ارائه می دهد.

او با شماره های تلفن همراه درج شده در آگهی تماس گرفت و 6.98 میلیون روپیه به حساب های ذکر شده توسط تماس گیرندگان واریز کرد.

با این حال، او هیچ بازگشتی دریافت نکرد و متوجه شد که فریب خورده است.

پلیس پس از بررسی دقیق جزئیات حساب، صاحبان حساب را ردیابی کرد و متوجه شد که کلاهبرداران، به قربانیان اجازه می‌دادند پول خود را به این حساب‌ها منتقل کنند.

پلیس دو مرد 26  و 38 ساله از منطقه نیرووانامالای را دستگیر کرد.

تحقیقات برای ردیابی مظنون اصلی همچنان ادامه دارد.
 

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/09/25 - 17:13- آسیا

همکاری شرکت دِل و گروه ادارات برای تقویت تاب‌آوری سایبری در عربستان

شرکت دِل و گروه ادارات برای افزایش تاب‌آوری سایبری و راهکارهای ابری در عربستان سعودی با یکدیگر همکاری کردند.

تقویت
1404/09/25 - 16:37- آسیا

تقویت آمادگی سایبری در امارات با مشارکت مؤسسه SANS

مؤسسه «SANS» با شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی برای تقویت آمادگی سایبری ملی مشارکت کردند.

محدودیت‌ دسترسی نوجوانان به رسانه‌های اجتماعی در کره جنوبی

نامزد کره جنوبی برای ریاست کمیسیون رسانه‌ای، به دنبال اعمال محدودیت‌هایی برای نوجوانان در رسانه‌های اجتماعی است.