about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

به گفته آژانس ضد اختلاس نیجریه، نزدیک به 800 نفر به دلیل کلاهبرداری عاشقانه رمزنگاری در این کشور دستگیر شده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس ضد اختلاس نیجریه اعلام کرد که 792 مظنون را در یورش به ساختمانی دستگیر کرده که گمان می‌رود مرکز کلاهبردارانی است که قربانیان را با پیشنهادات عاشقانه فریب می‌دادند، سپس آنها را تحت فشار قرار می‌دادند تا پول نقد را برای سرمایه‌گذاری‌های ساختگی در ارزهای دیجیتال تحویل دهند.

ویلسون اووجارن (Wilson Uwujaren)، سخنگوی کمیسیون جرایم اقتصادی و مالی نیجریه، گفت که مظنونان شامل 148 چینی و 40 تبعه فیلیپینی در 10 دسامبر امسال در ساختمان 7 طبقه «Big Leaf» در لاگوس، پایتخت تجاری نیجریه، بازداشت شدند.

او افزود که این ساختمان لوکس دارای یک مرکز تماس است که بیشتر قربانیان را از آمریکا و اروپا هدف قرار می‌دهد.

اووجارن در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت که کارکنان ساختمان از طریق رسانه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های پیام‌رسان از جمله واتس‌اپ و اینستاگرام با مردم ارتباط برقرار و آنها را به صورت آنلاین اغوا می‌کنند یا به آنها فرصت‌های سرمایه‌گذاری ظاهراً سودآوری را ارائه می‌دهند.

پس از به دام افتادن قربانیان، آنها تحت فشار قرار گرفتند تا پول را برای طرح‌های ارزهای دیجیتال جعلی و دیگر پروژه‌های موجود منتقل کنند.

اووجارن گفت:

«همدستان نیجریه‌ای توسط شرکای خارجی برای جستجوی قربانیان آنلاین از طریق فیشینگ استخدام شدند که عمدتاً آمریکایی‌ها، کانادایی‌ها، مکزیکی‌ها و چندین نفر دیگر از کشورهای اروپایی را هدف قرار می‌دادند. هنگامی که نیجریه‌ها بتوانند اعتماد قربانیان احتمالی را جلب کنند، خارجی‌ها وظیفه واقعی کلاهبرداری از قربانیان را بر عهده خواهند گرفت. کمیسیون با شرکای بین‌المللی همکاری می‌کند و به دنبال پیوندهای بالقوه با جنایات سازمان یافته است. مأموران کامپیوترها، تلفن‌ها و وسایل نقلیه را توقیف کرده‌اند.»
 

منبع:

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.