about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

در این ملاقات، بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های ارتباطات، فناوری اطلاعات، اقتصاد دیجیتال، زیرساخت‌های ارتباطی و توسعه هوش مصنوعی تأکید شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، «سید ستار هاشمی»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ در دیدار با «زونگ پی وو» سفیر جمهوری خلق چین در تهران با اشاره به پیشینه تمدنی و تاریخی دو کشور و سابقه همکاری‌های دیرینه از دوران جاده ابریشم تاکنون، بر ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مشترک برای تحقق اهداف توسعه راهبردی روابط دو کشور تأکید کردند.وزیر ارتباطات با اشاره به توافقات گذشته میان دو کشور به ویژه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اراده جدی جمهوری اسلامی ایران برای عملیاتی‌سازی این توافقات را مورد اشاره قرار داد و بر بر اجرای محورهای تعیین‌شده در سند همکاری مشترک امضاشده پیشین بین وزارتخانه‌های ارتباطات ایران و چین تأکید کرد.هاشمی ضمن اعلام خبر سفر رسمی خود به چین در آینده نزدیک، این سفر را فرصتی مهم برای پیگیری برنامه‌های مشترک دانست و اظهار داشت که توسعه همکاری‌ها در حوزه‌هایی نظیر هوش مصنوعی، زیرساخت‌های پردازشی، منظومه‌های فضایی و ترانزیت داده از اولویت‌های اصلی گفت‌وگوهای آتی خواهد بود.وزیر ارتباطات تاکید کرد: به‌ویژه در حوزه هوش مصنوعی، دو کشور ظرفیت‌های قابل‌توجهی دارند که می‌تواند مبنای پروژه‌های مشترک قرار گیرد.زونگ پی وو، سفیر چین در تهران نیز با اشاره به ظرفیت عمیق روابط ایران و چین، از پیشرفت‌های ایران در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تقدیر و بر تداوم و گسترش همکاری‌های دوجانبه علی‌رغم چالش‌ها و فشارهای خارجی تأکید کرد. وی همچنین توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های نوین از جمله هوش مصنوعی را ضرورتی برای آینده خواند و از سفر وزیر ارتباطات ایران به چین استقبال کرد.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.