about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

درخواست صنعت فناوری از دولت آمریکا

صنعت فناوری از آمریکا خواست قانونی را که دسترسی جهانی به تراشه‌های هوش مصنوعی را محدود می‌کند، متوقف کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، صنعت فناوری از دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا درخواست کرد تا از صدور قانون محدودیت دسترسی جهانی به تراشه‌های هوش مصنوعی صرف‌نظر کند.

صنعت فناوری هشدار داد که این محدودیت‌ها رهبری آمریکا در هوش مصنوعی را به خطر خواهد انداخت.

شورای صنعت فناوری اطلاعات، به نمایندگی از شرکت‌هایی مانند آمازون، مایکروسافت و متا اعلام کرد این قانون که ممکن است به‌زودی اعمال شود، محدودیت‌های دلخواه را بر توانایی شرکت‌های آمریکایی در فروش دستگاه‌های محاسباتی در خارج از کشور و واگذاری بازار جهانی به رقبا اعمال خواهد کرد.

هدف اصلی این محدودیت‌ها جلوگیری از افزایش توانایی‌های نظامی چین توسط هوش مصنوعی است.

جیسون آکسمن، مدیرعامل صنعت فناوری اطلاعات (ITI) در نامه‌ای به جینا ریموندو، وزیر بازرگانی آمریکا از اصرار دولت بر انتشار این قانون در روزهای پایانی ریاست جمهوری جو بایدن انتقاد کرد.

آکسمن در نامه ۷ ژانویه به جینا ریموندو، وزیر بازرگانی آمریکا گفت:

عجله برای تکمیل یک قانون پیچیده می‌تواند عواقب نامطلوب قابل‌توجهی داشته باشد. درحالی‌که صنعت فناوری اطلاعات از تعهد به امنیت ملی قدردانی می‌کند، خطرات بالقوه برای رهبری جهانی ایالات‌متحده درزمینه هوش مصنوعی وجود دارند و باید جدی گرفته شوند. با توجه به پیامدهای جغرافیای سیاسی و اقتصادی قابل‌توجه، هرگونه کنترل به‌عنوان قانون پیشنهادی اعمال شود، نه یک قانون قطعی.

مخالفت صنعت فناوری با این قانون به‌طور صریح و عمومی بیان‌شده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.