about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

بیل کَسیدی، سناتور جمهوری‌خواه و رئیس کمیته آموزش، کار و بهداشت سنای آمریکا، از شرکت سیسکو خواسته است توضیحات بیشتری درباره دو آسیب‌پذیری بحرانی CVE-2025-30333 و CVE-2025-20362 ارائه دهد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این دو، نقص‌هایی هستند که ماه گذشته باعث صدور دستور اضطراری امنیت سایبری از سوی دولت فدرال شدند.

کَسیدی در نامه‌ای به مدیرعامل سیسکو، چاک رابینز، نوشت:

به‌عنوان بزرگ‌ترین تأمین‌کننده زیرساخت شبکه در جهان، سیسکو نقشی حیاتی در ارتباطات دولت و میلیون‌ها کسب‌وکار دارد و هرگونه ضعف امنیتی در سیستم‌های آن می‌تواند دسترسی مردم به خدمات آموزشی، درمانی و تجاری را به خطر بیندازد.

او تأکید کرد که سیسکو باید علاوه بر همکاری با دولت برای رفع آسیب‌پذیری‌ها، با شرکت‌ها و نهادهای خصوصی نیز هماهنگ باشد تا از امنیت سیستم‌هایشان اطمینان حاصل شود.

این دو نقص امنیتی در محصول Cisco Adaptive Security Appliance (ASA) شناسایی شده‌اند؛ دستگاهی پرکاربرد میان دولت‌ها و شرکت‌های بزرگ که وظایف امنیتی گوناگونی مانند فایروال، مقابله با بدافزار و کنترل دسترسی را در یک سیستم ترکیب می‌کند.

به گفته آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده (CISA)، هکرها می‌توانند با سهولت بالا از این آسیب‌پذیری‌ها برای نفوذ و حفظ دسترسی طولانی‌مدت در شبکه‌ها استفاده کنند.

سیسکو اعلام کرده که از ماه مه ۲۰۲۵ با همکاری دولت‌های آمریکا، بریتانیا، کانادا و استرالیا در حال بررسی حملاتی بوده که برخی مدل‌های منسوخ‌شده ASA را هدف گرفته‌اند.

این حملات به کمپین آرکین دور (ArcaneDoor) نسبت داده شده‌اند که پیش‌تر به هکرهای وابسته به منافع دولتی چین مرتبط دانسته شده بود.

با این حال، سیسکو هنوز کشور مبدأ حملات را تأیید نکرده و در برابر درخواست‌های رسانه‌ها برای اظهار نظر سکوت کرده است.

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت از همه سازمان‌ها، حتی بخش خصوصی خواسته است تا فوراً سیستم‌های خود را به‌روزرسانی کنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.