about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

درخواست شرکت های فناوری از مالزی

شرکت های فناوری از مالزی خواستند تا طرح صدور مجوز جهت فعالیت رسانه‌های اجتماعی را متوقف کند.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان،یک گروه صنعتی آسیایی که شامل گوگل،متا و ایکس می‌شود در نامه ای از دولت مالزی خواسته اند تا طرحی را که رسانه های اجتماعی را ملزم به دریافت مجوز جهت فعالیت می کند، متوقف نماید و دلیل آن عدم شفافیت در مورد مقررات پیشنهادی است.

در ماه جولای، رگولاتور ارتباطات مالزی اعلام کرد که پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی با بیش از هشت میلیون کاربر در این کشور باید از این ماه به عنوان بخشی از تلاش برای مبارزه با جرایم سایبری برای دریافت مجوز اقدام کنند.

رگولاتور ارتباطات مالزی گفت:

 اگر پلتفرم‌ها تا اول ژانویه 2025 این کار را انجام ندهند، می‌توان اقدام قانونی علیه آن ها انجام داد.

ائتلاف اینترنتی آسیا (AIC)که اعضای آن شامل شرکت اپل و آمازون می باشد، در نامه ای خطاب به انور ابراهیم، ​​نخست وزیر مالزی گفت :

صدور مجوز پیشنهادی برای صنعت غیرقابل اجرا است و می تواند نوآوری را با تحمیل بارهای ناخواسته بر مشاغل خفه کند.

جف پین، مدیر عامل ائتلاف اینترنتی آسیا (AIC)در نامه ای گفت: 

از هیچ پلتفرمی نمی توان انتظار داشت تحت این شرایط ثبت نام کند.مقررات پیشنهادی می تواند اقتصاد دیجیتال رو به رشد مالزی را که امسال سرمایه گذاری های قابل توجهی را جذب کرده است، مختل کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.