about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

افسران و سربازان اطلاعاتی و سایبری در نامه‌ای به نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواستار توقف جنگ در غزه شدند و گفتند که دیگر به خدمت در جنگ بقای نتانیاهو ادامه نخواهند داد.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ افسران و سربازان ذخیره از واحدهای اطلاعاتی و سایبری رژیم صهیونیستی نامه‌ای به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، اسرائیل کاتز (Israel Katz)، وزیر جنگ، اعضای دولت و ایال زمیر (Eyal Zamir)، رئیس ستاد ارتش، نوشتند و از آنها خواستند که به توافق برسند و جنگ را متوقف کنند.

آنها اظهار داشتند که این نامه «اعلانی مبنی بر امتناع از خدمت در دولت ضد دموکراتیک و نامشروعی است که جنگ ابدی را به قیمت گروگان‌ها و هر کسی انتخاب می‌کند که در سرزمین‌های اشغالی زندگی می‌کند.

امضاکنندگان این نامه اعلام کردند که دیگر به خدمت در «جنگ بقای نتانیاهو» ادامه نخواهند داد و خاطرنشان کردند که برخی از آنها این موضوع را علناً اعلام خواهند کرد.

منبع:

تازه ترین ها
مدیر
1404/11/22 - 10:18- جرم سایبری

مدیر اجرایی ارزهای دیجیتال هدف هکرهای کره شمالی

شرکت ماندیانت ادعا کرد که هکرهای کره شمالی با جلسه جعلی زوم و کلاهبرداری «ClickFix» مدیر اجرایی ارزهای دیجیتال را هدف قرار دادند.

رونمایی
1404/11/21 - 15:49- آمریکا

رونمایی از راهنمای عملی سازمان ملل در مورد هوش مصنوعی

رونمایی از اولین راهنمای عملی سازمان ملل متحد در مورد هوش مصنوعی و پیشگیری و مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز خواهد بود.

استفاده
1404/11/21 - 14:47- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های عدالت کیفری

هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای برای استفاده در سیستم‌های عدالت کیفری پیشنهاد می‌شود.