about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

ژاپن تصویب لایحه امنیت سایبری را به دلیل عدم قطعیت‌های سیاسی و ابهامات موجود به تعویق انداخت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رسانه‌های محلی ژاپن به نقل از منابع دولتی گزارش دادند که دولت این کشور بعید است لایحه امنیت سایبری برنامه‌ریزی شده خود را تا پایان سال جاری به دلیل ابهامات سیاسی پس از انتخابات عمومی اخیر تصویب کند.

خبرگزاری شینهوا اعلام کرد که لایحه پیشنهادی که در ابتدا برای نشست پائیز پارلمان در نظر گرفته شده بود، با هدف تقویت امنیت سایبری ژاپن با ارائه اقدامات «دفاع سایبری فعال»، از جمله نظارت و ایجاد اختلال در تهدیدات سایبری بالقوه برای محافظت از دولت و زیرساخت‌های حیاتی بود.

علیرغم اینکه یک هیئت کارشناسی گزارشی موقت در مورد تقویت امنیت سایبری در ماه اوت سال جاری منتشر کرد، زمانی که فومیو کیشیدا (Fumio Kishida)، نخست وزیر سابق ژاپن، تصمیم گرفت در انتخابات حزب لیبرال دموکرات (LDP) شرکت نکند، پیشرفت متوقف شد.

جانشین کیشیدا، شیگرو ایشیبا (Shigeru Ishiba)، با چالش‌هایی از جمله شکست ائتلاف «Komeito» در انتخابات عمومی 27 اکتبر امسال روبرو شده که موقعیت قانونگذاری ائتلاف را تضعیف کرده است.

خبرگزاری کیودو (Kyodo) به نقل از وزیر دفاع سابق ژاپن گفت که هماهنگی در دولت هنوز وجود ندارد.

حزب لیبرال دموکرات ژاپن قبلاً متعهد شده بود که استانداردهای امنیت سایبری این کشور را با استانداردهای ایالات متحده و کشورهای بزرگ اروپایی افزایش دهد، اما چشم‌انداز سیاسی پس از انتخابات اکنون آینده این لایحه را دچار ابهام کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
چرا
1404/11/12 - 09:47- هوش مصنوعي

چرا هوش مصنوعی برخی کارمندان را خلاق‌تر می‌کند اما روی بعضی بی‌اثر است؟

تحقیق جدید نشان می‌دهد هوش مصنوعی فقط زمانی خلاقیت را افزایش می‌دهد که کارکنان مهارت فراشناختی داشته باشند.

برخورد یکسان با سکوهای بومی و تروریستی در دی‌ماه 1404

بحران دی‌ماه 1404، نمایانگر یک نقص اساسی در رویکرد کشور به امنیت سایبری و توسعه فضای مجازی بود.

ماجرای هک شدن اینستاگرام / اطلاعات ۱۷.۵ میلیون کاربر لو رفته است؟

در زمانی که کاربران ایرانی به اینترنت جهانی دسترسی نداشتند، خبری مبنی‌بر هک اینستاگرام در رسانه‌های جهان منتشر شد.