about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

عدم تاثیر اختلالات جهانی بر روسیه

کشور روسیه از قطعی سیستم های فناوری اطلاعات جهانی در امان مانده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، مسکو به دلیل افزایش خودکفایی پس از سال ها تحریم های غرب، از تاثیر قطعی سیستم های فناوری اطلاعات جهانی در امان مانده است، اگرچه برخی کارشناسان اعلام کردند که سیستم های روسی همچنان می توانند آسیب پذیر باشند. 

مایکروسافت و سایر شرکت‌های فناوری اطلاعات ،فروش محصولات جدید در روسیه را به حالت تعلیق درآورده‌اند و فعالیت‌های خود را در راستای تحریم‌های اعمال‌شده به دلیل جنگ روسیه در اوکراین ، کاهش داده‌اند.

شرکت کراود استرایک (CrowdStrike) یک شرکت امنیت سایبری آمریکایی است که در سراسر جهان،مشتریان زیادی دارد اما هیچ مشتری شناخته شده ای در روسیه ندارد.

نرم افزار فالکون سنسور شرکت کراود استرایک (CrowdStrike) ، باعث از کار افتادن ویندوز مایکروسافت و نمایش صفحه آبی مرگ در ویندوز شد. 

صنعت فناوری روسیه تحت تسلط شرکت های محلی امنیت سایبری مانند کسپرسکی است.

کاخ کرملین گزارش داد که شرکت دولتی روساتام (Rosatom) که تمام نیروگاه‌های هسته‌ای روسیه را اداره می‌کند تا بانکها و خطوط هوایی، هیچ کدام دچار مشکل نشده اند.

وزارت توسعه دیجیتال روسیه گفت: 

این وضعیت یک بار دیگر اهمیت جایگزینی نرم افزارهای خارجی را برجسته می کند. خوشبختانه بازارهای مالی و ارزی روسیه بدون مشکل به فعالیت خود ادامه می دهند.ما مدت‌هاست که خود را برای احتمال قطع ارتباط با مایکروسافت به دلیل تحریم‌ها آماده کرده ایم. حادثه کنونی آزمایشی بود که نشان داد چقدر خوب آماده و پیش رفته ایم.

دومین بانک بزرگ روسیه وی تی بی (VTB) اعلام کرد که قصد دارد بر روی نرم افزار امنیت سایبری توسعه یافته داخلی تا پایان سال جاری 95 درصد و در سال جاری 50 میلیارد روبل (571.46 میلیون دلار) برای حذف تدریجی نرم افزارهای خارجی سرمایه گذاری کند.

الدار مورتازین، کارشناس فناوری اطلاعات روسیه گفت :

 خطرات ناشی از آزمایش ناکافی جهت به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری ، جهانی هستند و نرم‌افزار روسی لزوماً از اشکالات آینده مانند آنچه که برای کراود استرایک رخ داد مصون نیست. چنین مشکلاتی ممکن است برای هر نرم افزاری، چه روسی و چه غیر روسی، اتفاق بیفتد، اگر کنترل مناسبی بر روی نسخه های جدید وجود نداشته باشد. اگر چنین اتفاقی سه یا چهار سال پیش رخ می داد، تعدادی از شرکت های روسی تحت تاثیر قرار می گرفتند.

 

منبع:

تازه ترین ها
بهره‌برداری
1404/03/28 - 08:12- تروریسم سایبری

بهره‌برداری رژیم صهیونیستی از بستر موبایل برای عملیات ترور

به گفته محققان، رژیم صهیونیستی از بستر موبایل و ردیابی سیگنال تلفن همراه برای عملیات‌های ترور خود سوءاستفاده می‌کند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.