about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

شبکه اجتماعی ایکس تحت قوانین فناوری اتحادیه اروپا به عنوان دروازه بان تعیین نخواهد شد.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان، شبکه اجتماعی ایکس تحت قوانین فناوری برجسته اتحادیه اروپا موسوم به قانون بازارهای دیجیتال که آن را در معرض فهرستی سنگین از تعهدات قرار می داد، به عنوان دروازه بان تعیین نخواهد شد.

کمیسیون اروپا که در ماه مه تحقیقاتی را در مورد پلتفرم رسانه های اجتماعی ایکس آغاز کرد، تصمیم نهایی خود را هفته آینده اعلام خواهد کرد.

شبکه اجتماعی ایکس ، پیش از این به کمیسیون اعلام کرده بود که حتی اگر معیار مربوط به تعداد کاربرانی که باید به عنوان دروازه بان طبقه بندی شوند را رعایت کند، به علت وجود معیار مهم کسب و کار و مصرف کنندگان، واجد شرایط نیست.

شرکت های آلفابت،آمازون،اپل،متا،مایکروسافت ،مالک تیک تاک بایت دنس و بوکینگ دات کام به عنوان دروازه بان در نظر گرفته شده اند.

قانون بازارهای دیجیتال به دروازه بان ها اجازه می دهد تا برنامه های پیام رسانی خود را با رقبا در تعامل قرار دهند، به کاربران اجازه می دهد تا تصمیم بگیرند که کدام برنامه ها را روی دستگاه های خود نصب کنند و شرکت ها اجازه ندارند از خدمات خود نسبت به رقبا تعریف و تمجید کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
نقش
1404/05/22 - 10:00- جرم سایبری

نقش روسیه در هک سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا

محققان شواهدی یافته‌اند که روسیه را به یک حمله سایبری علیه سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا که اسناد محرمانه حقوقی را ذخیره می‌کند، مرتبط می‌سازد.

نفوذ
1404/05/22 - 09:52- جرم سایبری

نفوذ هکرها به رایانه‌ی گروه کیمسوکی

هکرهای کره شمالی شبکه‌های دولتی و شرکت‌های کره جنوبی را هدف قرار داده‌اند. این اطلاعات زمانی فاش شد که دو هکر با نام‌های «Saber» و «cyb0rg» به رایانه‌ای نفوذ کردند که ظاهراً متعلق به یکی از اعضای گروه جاسوسی سایبری پیونگ‌یانگ، یعنی کیمسوکی بوده است.

کمک
1404/05/22 - 09:42- آمریکا

کمک هکرهای داوطلب دفکان به شرکت‌های آب آمریکا

هکرهای داوطلب دفکان به کمک شرکت‌های آب آمریکا در برابر حملات چین و ایران می‌آیند.