about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین، توقف حملات سایبری آمریکا علیه این کشور را خواستار شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به نقل از شینهوا، «لین جیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین اعلام کرد که کشورش از آمریکا می خواهد فوراً حملات سایبری خود علیه چین را متوقف کند و از تهمت زدن به چین دست بردارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشستی خبری گفت «ولت تیفون» در واقع یک گروه مجرم سایبری باج افزار است و هیچ کشور یا منطقه ای از آن حمایت نمی کند.

لین افزود که بر کسی پوشیده نیست که آمریکا بزرگترین منبع حملات سایبری در جهان و بزرگترین تهدید برای امنیت سایبری است.

مرکز ملی واکنش اضطراری ویروس رایانه‌ای چین و گروه امنیت دیجیتال ۳۶۰ به طور مشترک در ۱۵ آوریل گزارشی را با عنوان «ولت تیفون: کارزار کلاهبرداری توطئه‌ای توسط آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا برای کنگره و مالیات دهندگان آمریکا» منتشر کردند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/07/01 - 11:46- هوش مصنوعي

تقویت زیرساخت هوش مصنوعی در عربستان

بلِیز و شرکت کنترل فناوری در راستای تقویت زیرساخت هوش مصنوعی هیبریدی عربستان سعودی با یکدیگر مشارکت کردند.

اجتناب
1404/07/01 - 10:46- آسیا

اجتناب از دانلود برنامه‌های غیررسمی موبایل در مالزی

کارشناسان مالزیایی در مورد افزایش جرایم سایبری هشدار دادند و از مردم خواستند از دانلود برنامه‌های جانبی مرتبط با «BUDI95» اجتناب کنند.

افشای
1404/07/01 - 10:14- جرم سایبری

افشای اطلاعات ۲۰ صندوق سهام خصوصی در کره جنوبی

هکرهای روسی کیلین اطلاعات ۲۰ صندوق سهام خصوصی در کره جنوبی را فاش کردند.