about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

نگرانی دولت چین از رشد بی‌رویه بازار ربات‌های انسان‌نما، آن را وادار به اتخاذ تدابیر جدیدی کرده است. افزایش تولید ربات‌های بی‌فایده و مشابه، خطر شکل‌گیری حباب اقتصادی را در پی دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , نگرانی دولت چین از رشد بی‌رویه بازار ربات‌های انسان‌نما، آن را وادار به اتخاذ تدابیر جدیدی کرده است. افزایش تولید ربات‌های بی‌فایده و مشابه، خطر شکل‌گیری حباب اقتصادی را در پی دارد.

کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی چین (NDRC) به تازگی نگرانی عمیق خود را از روند کنونی صنعت ربات‌ انسان‌ نما در کشور ابراز کرده است. این نهاد دولتی مشاهده کرده است که شرکت‌های زیادی مشغول ساخت ربات‌های بی‌کاربرد و تکراری هستند.

چنین رویکردی نه تنها به افزایش تولیدات بی‌کیفیت منجر می‌شود، بلکه استعدادهای فنی و مهندسی را از سرمایه‌گذاری در تحقیقات بنیادی و نوآورانه بازمی‌دارد. این وضعیت می‌تواند خطر شکل‌گیری یک حباب اقتصادی در این بخش نوظهور را به شدت افزایش دهد.

نگرانی چین از بازار ربات‌‌های انسان‌‌نما

بلومبرگ گزارش داد، نهاد برنامه‌ریزی اقتصادی چین متوجه تولید انبوه ربات‌های انسان‌نمای بی‌فایده و تکراری از سوی شرکت‌ها شده است. سخنگوی آژانس هشدار داد این روند افراد مستعد را از تحقیقات واقعی منحرف و خطر ایجاد حباب اقتصادی را افزایش می‌دهد.

تدابیر دولت برای ساماندهی صنعت

دولت چین برای حل این مشکل، تحقیق و توسعه را گسترش داده و زیرساخت‌های ملی برای آزمایش ربات‌ها ایجاد می‌کند. همچنین، قوانین رسمی برای ورود و خروج به بازار ربات‌های انسان‌نما تدوین خواهد شد تا از تولیدات بی‌کیفیت و کپی‌کاری جلوگیری شود.

منبع:

تازه ترین ها
استقرار
1404/09/19 - 18:45- هوش مصنوعي

استقرار هوش مصنوعی در ارتش فرانسه توسط ایرباس

ایرباس قرارداد ۵۰ میلیون یورویی برای استقرار هوش مصنوعی در ارتش فرانسه را امضا کرد.

شرکت‌های
1404/09/19 - 17:53- سایرفناوری ها

شرکت‌های چینی مشتاق تراشه‌های انویدیا هستند

بایت‌دنس و علی‌بابا پس از موافقت ترامپ، مشتاق سفارش تراشه‌های (H200) انویدیا هستند.

آمازون
1404/09/19 - 16:55- هوش مصنوعي

آمازون بیش از 35 میلیارد دلار در هند سرمایه گذاری می کند

آمازون بیش از 35 میلیارد دلار در هند در زمینه هوش مصنوعی و صادرات سرمایه گذاری می کند.