about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

کریستوفر ری، مدیر اف‌بی‌آی، بیان کرد که این سازمان همچنان در حال جمع‌آوری اطلاعات از دستگاه‌ها و حساب‌های آنلاین مرد ۲۰ ساله‌ای است که اوایل این ماه تلاش کرد در یک تجمع، رئیس‌جمهور سابق دونالد ترامپ را ترور کند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، ری در ادامه اظهار کرد که اداره با چالش‌هایی برای دسترسی به برنامه‌های پیام‌رسانی رمزگذاری‌شده استفاده شده توسط توماس متیو کروکس، که پس از شلیک حداقل هشت گلوله به سمت صحنه در تجمع ۱۳ ژوئیه در باتلر، پنسیلوانیا، توسط تیم ضد تک‌تیرانداز سرویس مخفی کشته شد، مواجه است.

گزارش‌ها حاکی از شناسایی حداقل سه حساب کاربری این‌چنینی توسط مقامات است.

ری در کمیته قضایی مجلس نمایندگان تصریح کرد که در برخی موارد، اف‌بی‌آی در انتظار پاسخ‌های فرایند قانونی برای دسترسی به این حساب‌ها است.

او مشخص نکرد که کدام شرکت‌ها یا خدمات میزبان این حساب‌ها هستند.

به گزارش واشنگتن پست و دیگر نشریات، اداره در اوایل موفق به دسترسی به تلفن کروکس با استفاده از فناوری شرکت سلبرایت (Cellebrite) شد، شرکتی که در کمک به اجرای قانون برای دسترسی به داده‌ها تخصص دارد؛ اما سرویس‌های پیام‌رسانی رمزگذاری‌شده دشوارتر بوده‌اند.

او در ادامه افزود:

این مسئله متأسفانه بسیار شایع شده است. این یک چالش واقعی نه تنها برای اف‌بی‌آی بلکه برای نیروهای پلیس ایالتی و محلی در سراسر کشور است. حتی با دسترسی به تلفن کاربر، رمزگذاری انتها به انتها استفاده شده در بسیاری از برنامه‌ها، پیام‌ها و دیگر داده‌ها را حتی برای توسعه‌دهنده برنامه نیز غیرقابل دسترسی می‌کند. برخی مکان‌ها را توانسته‌ایم بررسی کنیم، برخی مکان‌ها را خواهیم توانست که بررسی کنیم، و برخی مکان‌ها را ممکن است هرگز نتوانیم ببینیم، بدون توجه به اینکه فرایند قانونی ما چقدر خوب باشد.

ری همچنین عنوان کرد که محققان هنوز هیچ درک دقیقی از انگیزه یا ایدئولوژی کروکس ندارند، اما او نوری بر برخی از اطلاعات جمع‌آوری شده از دستگاه‌های تیرانداز، که شامل یک لپ‌تاپ می‌شود، انداخت.

ری اذعان کرد که کروکس در تاریخ ۶ ژوئیه از یک لپ‌تاپ برای جستجوی گوگل "فاصله اوسوالد از کندی چقدر بود" استفاده کرده است، که به ترور رئیس‌جمهور جان اف. کندی در سال ۱۹۶۳ در دالاس اشاره دارد.

ری گفت که به نظر می‌رسد کروکس در همان روز برای تجمع باتلر ثبت‌نام کرده است.

ری بیان کرد که عکس‌هایی از شخصیت‌های عمومی در دستگاه‌ها کشف شده است، اما تا کنون این‌ها تصاویر ذخیره شده به عنوان بخشی از مقالات خبری بوده‌اند.

ری تأیید کرد که کروکس قبل از تجمع، یک پهپاد در منطقه عمومی صحنه به پرواز درآورده است، اما دستگاه هیچ تصویری یا ویدیویی ذخیره نکرده است.

ری در پایان اظهار کرد که ممکن است کروکس هرگونه فیلم پهپاد را مستقیماً به یکی از دستگاه‌های خود پخش کرده باشد اما آن را ذخیره نکرده باشد.

تکنسین‌ها توانستند مسیر پرواز پهپاد را مهندسی معکوس کنند، و به طور کلی حدود ۲۰۰ یارد دورتر از منطقه بوده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
دولت
1404/07/08 - 09:16- اروپا

دولت بریتانیا، ضامن وام جگوار لندرور

دولت بریتانیا اعلام کرد که وامی را برای شرکت خودروسازی جگوار لندرور تضمین می‌کند؛ اقدامی که با هدف کمک به این شرکت و زنجیره تأمین آن برای بازیابی از اختلال ناشی از حمله سایبری اوایل ماه جاری صورت می‌گیرد.

اتهام
1404/07/08 - 08:32- هوش مصنوعي

اتهام علیه شرکت اروپایی هوش مصنوعی

سازمان غیرانتفاعی اروپایی حریم خصوصی دیجیتال نویب، شکایتی را نزد مقامات حفاظت از داده لیتوانی علیه یک دلال بزرگ داده تنظیم کرده است.

اعتراف
1404/07/08 - 08:16- جرم سایبری

اعتراف کلاهبردار چینی پس از توقیف نزدیک به ۷ میلیارد دلار بیت‌کوین

یک شهروند چینی متهم به راه‌اندازی یک طرح سرمایه‌گذاری کلاهبردارانه، روز دوشنبه در دادگاهی در لندن اعتراف به جرم کرد.