about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

به ادعای چندین آژانس امنیت سایبری برجسته آمریکا، ایران پشت یک سری از حملات سایبری به کارزارهای انتخاباتی ریاست جمهوری ایالات متحده است که هدف آنها ایجاد تفرقه و تضعیف اعتماد به نهادهای دموکراتیک عنوان شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این بیانیه که روز دوشنبه از سوی اف‌بی‌آی، آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت (CISA) و دفتر مدیر اطلاعات ملی (ODNI) صادر شد، حمله سایبری اخیر به کارزار انتخاباتی رئیس‌جمهور سابق دونالد ترامپ را به عوامل ایرانی نسبت می‌دهد.

این آژانس‌ها اظهار داشتند که فعالیت‌های تهاجمی بیشتری از سوی ایران در این دوره انتخاباتی مشاهده کرده‌اند، به‌ویژه در عملیات‌های نفوذی که جامعه آمریکایی را هدف قرار داده و عملیات‌های سایبری که کارزارهای ریاست‌جمهوری را هدف قرار می‌دهند.

اما آنها اضافه کردند که جامعه اطلاعاتی معتقد است که ایرانی‌ها از طریق مهندسی اجتماعی و سایر اقدامات به دنبال دسترسی به افرادی بوده‌اند که دسترسی مستقیم به کارزارهای ریاست‌جمهوری هر دو حزب سیاسی دارند.

این آژانس‌ها افزودند:

چنین فعالیت‌هایی، از جمله سرقت‌ها و افشاگری‌ها، با هدف تأثیرگذاری بر فرآیند انتخابات ایالات متحده صورت گرفته است.

این بیانیه ادامه می‌دهد که ایران از مدت‌ها پیش به دنبال بهره‌برداری از تنش‌های اجتماعی از طریق روش‌های مختلف، از جمله استفاده از عملیات سایبری برای دسترسی به اطلاعات حساس مرتبط با انتخابات ایالات متحده بوده است.

به عقیده این آژانس‌ها، این انتخابات خاص بین رئیس‌جمهور سابق ترامپ و معاون رئیس‌جمهور کامالا هریس، برای منافع امنیت ملی ایران "حیاتی" تلقی شده است.

اف‌بی‌آی اعلام کرد که با قربانیان حملات سایبری همکاری می‌کند، اما به کارزارها توصیه کرد که اقدامات پایه‌ای امنیت سایبری را برای حفاظت از سیستم‌های خود انجام دهند.

آنها اظهار داشتند:

ما اقدامات و دخالت‌های خارجی برای تأثیرگذاری یا مداخله در انتخاباتمان، از جمله هدف قرار دادن کارزارهای سیاسی آمریکایی را تحمل نخواهیم کرد.

این بیانیه یک هفته پس از آن منتشر شد که خبر حمله سایبری به کارزار ترامپ منتشر شد.

ترامپ در سخنرانی‌های خود ایران را مقصر این حمله دانست، اما اف‌بی‌آی تا این لحظه فقط اعلام کرده بود که در حال بررسی این حادثه است.

از زمان اعلام این خبر، هم مایکروسافت و هم گوگل گزارش‌هایی منتشر کرده‌اند که در آنها به حملات عوامل ایرانی به مقامات ارشد دولتی در ایالات متحده و رژیم صهیونیستی و همچنین اعضای هر دو کارزار انتخاباتی ریاست‌جمهوری اشاره شده است.

این هک همزمان با افشاگری‌هایی بود که نشان داد سه رسانه بزرگ فایل‌هایی را دریافت کرده‌اند که ادعا می‌شود مربوط به کارزار ترامپ هستند.

این رسانه‌ها هنوز این مطالب را منتشر نکرده‌اند و این موضوع باعث شروع بحثی درباره انتخابات‌های قبلی شده است که در آنها مطالبی که توسط دولت‌های خارجی به سرقت رفته بود، توسط روزنامه‌نگاران پوشش داده شد.

روز جمعه، شرکت هوش مصنوعی اوپن ای آی (OpenAI) اعلام کرد که یک دسته از حساب‌های چت جی پی تی (ChatGPT) را که در حال تولید محتوا برای یک عملیات نفوذ مخفی ایرانی بودند، حذف کرده است.

شرکت اوپن ای آی اعلام کرد که این گروه، از چت جی پی تی برای ایجاد محتوایی درباره درگیری غزه، حضور رژیم صهیونیستی در بازی‌های المپیک، انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده، سیاست در ونزوئلا و استقلال اسکاتلند استفاده می‌کرده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.