about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات لیلا محمدی از اجرای پروژه‌ای راهبردی با عنوان «تدوین الزامات و شاخص‌های ارزیابی مدل‌های زبانی بزرگ فارسی» خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، محمدی در این زمینه اظهار داشت: مدل‌های زبانی بزرگ به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین فناوری‌های هوش مصنوعی، در سال‌های اخیر کاربردهای گسترده‌ای در حوزه‌های علمی، آموزشی، فرهنگی و صنعتی پیدا کرده‌اند. با توجه به ضرورت همخوانی این فناوری‌ها با زبان و فرهنگ فارسی، بومی‌سازی و توسعه این مدل‌ها از اولویت‌های اساسی کشور در زمینه فناوری اطلاعات به شمار می‌رود.وی افزود: پیچیدگی‌های موجود در عملکرد مدل‌های زبانی و چالش‌های مرتبط با آن‌ها، نیازمند ارزیابی منظم و دقیق این مدل‌ها است. این ارزیابی‌ها به شناسایی نقاط ضعف و پیشگیری از بروز گرایش‌های مغرضانه کمک کرده و به ارتقای امنیت و انطباق با ارزش‌های اخلاقی می‌انجامد. همچنین، ارزیابی‌های استاندارد، نقش حیاتی در مقایسه منصفانه مدل‌ها و توسعه مدل‌های با کیفیت بالاتر و سازگاری بیشتر با نیازهای بومی دارد.رئیس پژوهشگاه در ادامه به اهداف این پروژه اشاره کرد و گفت: تدوین دستورالعمل جامع برای ارزیابی مدل‌های زبانی بزرگ فارسی و تعیین معیارهای دقیق برای ارزیابی عملکرد آن‌ها از جمله اهداف کلیدی این پروژه است. این دستورالعمل‌ با در نظر گرفتن ویژگی‌های زبانی و فرهنگ ایران، به بهبود سازگاری مدل‌ها با نیازهای بومی کمک خواهد کرد.محمدی در پایان تاکید کرد: این پروژه در چارچوب اهداف آزمایشگاه ملی هوش مصنوعی تعریف شده و نقشی کلیدی در ارتقای توانمندی‌های بومی کشور در زمینه هوش مصنوعی ایفا خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/11/28 - 11:07- آمریکا

ممنوعیت عینک‌های هوشمند برای نظامیان آمریکایی

نیروی هوایی ایالات متحده، استفاده از عینک‌های هوشمند دارای قابلیت عکس‌برداری، فیلم‌برداری یا هوش مصنوعی را هنگام پوشیدن یونیفرم ممنوع کرد و این تصمیم را با الزامات امنیت عملیاتی توجیه نمود.

موج
1404/11/28 - 10:51- جرم سایبری

موج جدید فیشینگ با سوءاستفاده از دعوت‌نامه‌های زوم و تیمز

کارزارهای فیشینگ جدید با جعل دعوت‌نامه‌های جلسات آنلاین در زوم، مایکروسافت تیمز و گوگل میت، کاربران سازمانی را به نصب «به‌روزرسانی‌های جعلی» وادار کرده و دسترسی کامل از راه دور را در اختیار مهاجمان قرار می‌دهد.

هشدار
1404/11/28 - 10:37- هوش مصنوعي

هشدار درباره ترند کاریکاتور هوش مصنوعی

کارشناسان امنیت سایبری هشدار می‌دهند ترند ساخت کاریکاتور با استفاده از چت‌جی‌پی‌تی ممکن است ناخواسته داده‌های ارزشمندی در اختیار مجرمان اینترنتی قرار دهد و زمینه سوءاستفاده‌های هدفمند را فراهم کند.