about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

Build 2017؛ بهبود خدمات برای کاربران ابری

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ مایکروسافت، در بخشی از همایش توسعه‌دهنده بیلد ، برنامه جدیدی برای فروشندگان نرم‌افزار مستقل عرضه کرده است که قرار است بستر اژر را برای توسعه‌دهندگان جذاب‌تر کند. اگر توسعه‌دهندگان، برنامه‌های خود را در اژر گسترش دهند و دسترسی به آن‌ها را در بازار اپ‌سورس (AppSource marketplace) فراهم نمایند، مایکروسافت به کاربران خود اجازه می‌دهد از ابزارهایی نظیر پاور اپس (PowerApps) و رقیب «IFTTT1»  آن یعنی فلو (Flow) به این برنامه‌ها دسترسی داشته باشند بدون آن که از آن‌ها بخواهد نسخه‌های فعلی این خدمات را به آخرین نسخه ارتقا دهند.
به طور معمول، به یک حساب پولی نیاز است تا به این خدمات اجازه داده شود به اطلاعات خارج از ابزارهای آفیس مایکروسافت دسترسی داشته باشند.
تاکشی نوموتو (Takeshi Numoto)، مدیر مرکز بازاریابی خدمات ابری و سازمانی مایکروسافت، پیش از برگزاری همایش گفته بود: «این خدمات مطمئناً به روی برنامه‌هایی که خارج از اژر فعالیت می‌کنند نیز باز خواهد بود.»
به گفته نوموتو، فروشندگان نرم‌افزار مستقل به طرز فزاینده‌ای نه تنها چشم به کمک مایکروسافت در زمینه فناوری دوخته‌اند بلکه برای رشد کسب‌وکارهای خود نیز به کمک مایکروسافت نیاز دارند.
وی اظهار داشت: «بخش زیادی از کارهایی که در حال انجام آن هستیم قرار است آرزوهای ما در حوزه برنامه‌های کسب‌وکار را به ابر پیوند دهد. ما می‌خواهیم به موفقیت فروشندگان نرم‌افزار مستقل کمک کنیم و تا با همکاری با مایکروسافت، منافع مدنظر خود را به دست آورند.»
مایکروسافت همچنین اطلاعات کاربرانی که اقدام به نصب برنامه از طریق اپ سورس می‌کنند را با فروشنده‌ها به اشتراک می‌گذارد- و این اطلاعات را می‌توان به طور مستقیم وارد سامانه‌های مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) خودنمایند. طبق اعلام معاون سازمانی مایکروسافت، جولیا وایت (Julia White)، دسترسی به نیروی فروش بزرگ سازمانی مایکروسافت یکی از مواردی است که همیشه مورد درخواست فروشندگان بوده است. حالا، مایکروسافت عملاً این امکان را برای فروشندگان واجد صلاحیت فراهم کرده است (فروشندگانی که خدمات خود را بر روی اژر میزبانی می‌کنند و خدمات خود را در اپ سورس عرضه می‌کنند).
تاکشی نوموتو اظهار داشت: «نه تنها در بخش فناوری شاهد علاقه‌مندی زیاد فروشندگان نرم‌افزار مستقل به همکاری با مایکروسافت بوده‌ایم بلکه در بخش کسب‌وکار نیز چنین علاقه‌ای دیده می‌شود؛ اما این فروشندگان برای رشد کسب‌وکار خود نیز به کمک ما نیاز دارند.» وی می‌افزاید بدین منظور، این فروشندگان باید به گردش کارهای مشتریان سازمانی خود وصل شوند.

_______________________________

1- یک قابلیت رایگان مبتنی بر وب است که برای ایجاد زنجیره‌هایی از جملات شرطی ساده موسوم به اپلت استفاده می‌شود و کاربر می‌تواند تنظیم کند در صورت رخ‌دادن شرایط خاص، کاری مشخص انجام بشود.

تازه ترین ها
تقویت
1404/05/31 - 16:41- آسیا

تقویت امنیت سایبری در مالزی با ظهور فناوری پیشرفته

مالزی در بحبوحه ظهور فناوری‌های هوش مصنوعی و ابری، امنیت سایبری را افزایش داد.

افزایش
1404/05/31 - 16:33- آسیا

افزایش حملات سایبری علیه امارات در زمان بلایای طبیعی و معاملات تجاری

شرکت آکرونیس اعلام کرد که حملات سایبری علیه امارات متحده عربی در زمان وقوع بلایای طبیعی و معاملات تجاری افزایش می‌یابد، زیرا مجرمان از اختلالات سوءاستفاده می‌کنند.

دانشجویان
1404/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی چت‌بات‌ها

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هستند.