about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

پلیس بریتانیا در حال بررسی پیام هایی است که به نام «تله عسل» به سیاستمداران، مقامات و روزنامه نگاران شاغل در وست مینستر ارسال شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این موضوع به دنبال گزارشی از خبرگزاری پولیتیکو (Politico) است که نشان می‌دهد چگونه حساب‌های واتس‌اپ با پیام‌های پیشنهادی و سفارشی با اهداف تماس می‌گیرند که به مکالمات جنسی صریح برای به دست آوردن عکس‌های مخرب تبدیل شده است.

هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد چه کسی پشت این فعالیت است، اگرچه نگرانی ها در مورد جاسوسی دولتی در بریتانیا در پی هشدار دولت در مورد "هدف قرار دادن سایبری مخرب" نهادهای دموکراتیک توسط چین بالا است.

لازم به ذکر است که هیچ مدرکی وجود ندارد که فعالیت واتساپ با هدف قرار دادن ادعایی چین مرتبط باشد.

به گفته پولیتیکو، این پیام‌ها شباهت‌های آشکاری دارند، از جمله ادعای اولیه مبنی بر ملاقات با گیرنده در یک مکان سیاسی و نشان دادن دانش گسترده از هدف و حرکات آن‌ها در دنیای باریک سیاست وست‌مینستر.

فرستنده پس از ادعای این که آنها و هدف «کمی معاشقه داشته اند»، اغلب مکالمه را به سمت و سوی مکالمات جنسی می‌برد و تصاویر صریحی را که ادعا می‌کرد مربوط به خودشان است، ارسال می‌کرد.

ویلیام راگ، یک نماینده ارشد محافظه کار، به روزنامه تایمز اعتراف کرد که شماره تلفن شخصی چندین همکارش را با مردی که در یک اپلیکیشن دوستیابی همجنس گرایان ملاقات کرده، به اشتراک گذاشته است.

راگ در ادامه افزود:

آنها چیزهای سازشکارانه ای در مورد من داشتند. آنها مرا تنها نمی گذارند. از مردم می خواستند. من صرفا چند شماره را به آنها دادم؛ نه همه شماره هایی که داشتم. به او گفتم بس کن! او مرا فریب داده است و اکنون من به دیگران صدمه زده ام.

سخنگوی پلیس لسترشایر نیز بیان کرد که این نیرو در حال بررسی گزارشی از ارتباطات مخرب پس از ارسال تعدادی پیام ناخواسته به یک نماینده مجلس لسترشر در ماه گذشته است.

به گفته سخنگوی پلیس لسترشایر، پیام های ناخواسته ارسال شده به نماینده ناشناس در 19 مارس، قبل از انتشار داستان پولیتیکو به پلیس گزارش شده است.

در کنار پلیس، اداره امنیت مجلس نیز در حال بررسی این پیام ها است.

کسانی که به طور بالقوه تحت تأثیر قرار گرفته اند، تشویق شده اند تا برای محافظت از خود در برابر باج خواهی به میدان بیایند.

سخنگوی پارلمان اظهار کرد:

پارلمان امنیت را بسیار جدی می‌گیرد و در واکنش به چنین حوادثی با دولت همکاری نزدیک دارد. ما به اعضا و کارکنان مشاوره‌ای متناسب ارائه می‌کنیم و آنها را از خطرات امنیتی و نحوه مدیریت ایمنی دیجیتال خود آگاه می‌کنیم.

 

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.