about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

سرپرست معاونت امور رادیویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از الزام برندهای مختلف تلفن همراه به فعال کردن فناوری ۵G در ایران خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، به نقل از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سید محمدحسن جوادزاده با اشاره به عدم پشتیبانی برخی برندهای پرفروش و معتبر تلفن همراه از نسل پنجم موبایل(۵G) در داخل کشور گفت: علیرغم اینکه قابلیت ۵G بر روی برخی گوشی‌های تلفن همراه فراهم شده و هزینه آن نیز در هنگام تهیه گوشی از مشتری دریافت شده است، اما این فناوری از نظر نرم‌افزاری بر روی گوشی‌های وارد شده به کشور فعال نشده است.

وی افزود: بر همین اساس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی همزمان با آغاز راه‌اندازی نسل پنجم تلفن همراه (۵G) در کشور، با تولیدکنندگان برندهای شناخته شده مذاکرات متعددی داشته است که در پی آن این برندها متعهد شده‌اند فناوری ۵G را تا اوایل سال نو میلادی (۲۰۲۵) بر روی گوشی‌هایی که وارد ایران می‌شوند، فعال کنند.

جوادزاده با اشاره به راه‌اندازی نسل پنجم ارتباطات در برخی شهرهای کشور از سوی اپراتورهای تلفن همراه تاکید کرد: درصورت عدم اجرای تعهدات هر یک از برندهای تلفن همراه در بازه زمانی اعلام شده، در واردات برندهای مذکور، سیاستهای جدیدی اعمال می‌شود.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
دومین
1404/11/11 - 14:32- جرم سایبری

دومین اعتراف به جرم در پرونده امپایر مارکت

هر دو فردی که به ایجاد مشترک بازار دارک‌وب «امپایر مارکت» متهم شده بودند، اکنون در برابر اتهامات فدرال مربوط به توطئه در قاچاق مواد مخدر اعتراف به جرم کرده‌اند.

توقیف
1404/11/11 - 14:22- جرم سایبری

توقیف انجمن بدنام جرایم سایبری رمپ

وب‌سایت‌های انجمن جرایم سایبری رمپ که یک بازار روسی بدنام و مورد استفاده گروه‌های باج‌افزاری و فروشندگان دسترسی اولیه بود، با صفحه‌ای جایگزین شده‌اند که اعلام می‌کند این وب‌سایت‌ها توسط اف بی آی توقیف شده‌اند.

جریمه
1404/11/11 - 14:15- اروپا

جریمه 6 میلیون دلاری نهاد دولتی فرانسه

سازمان حفاظت از داده‌های فرانسه روز پنج‌شنبه اعلام کرد که آژانس اصلی دولتی این کشور که مسئول ثبت‌نام جویندگان کار، پرداخت مزایای بیکاری و کمک به کاریابی است، به دلیل ضعف در امنیت داده‌ها به پرداخت ۵ میلیون یورو جریمه شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.