about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

دولت چین برای نظارت بر پلتفرم‌های آنلاین و تجارت الکترونیک برنامه‌ریزی می‌کند.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، اداره دولتی تنظیم بازار چین (SAMR) برنامه‌هایی را برای تقویت مقررات در پلتفرم‌های آنلاین و بخش روبه‌رشد تجارت الکترونیک پخش زنده اعلام کرد.

 به گفته شو وی، معاون اداره دولتی تنظیم بازار چین (SAMR)، هدف از این حرکت تقویت رقابت منصفانه، محافظت از کسب‌وکارهای کوچک‌تر و بهبود اعتماد مصرف‌کننده است.

 شو وی در یک نشست خبری، برنامه‌هایی را برای افزایش شفافیت، کاهش هزینه‌های عملیاتی بازرگانان و رسیدگی به نگرانی‌ها در مورد شیوه‌های پلتفرمی که رقابت منصفانه را مختل می‌کنند، مورد تأکید قرارداد. هدف رگولاتوری بهبود چارچوب‌های موجود برای حفاظت از حقوق بازرگانان و مصرف‌کنندگان در برابر سوءاستفاده از قوانین پلتفرم است.

 اداره دولتی تنظیم بازار چین همچنین قصد دارد تا بازاریابی فریبنده در تجارت الکترونیک را سرکوب کند، بخشی که رشد سریعی را تجربه می‌کند؛ اما به‌خاطر تاکتیک‌های گمراه‌کننده با انتقاد مواجه است. انتظار می‌رود که این ابتکار عمل به شیوه‌های نادرست و درعین‌حال تضمین محیط سالم‌تر و متعادل‌تر بازار بپردازد.

 

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.