about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

نخست‌وزیر بریتانیا، طرحی را برای تبدیل‌شدن بریتانیا به رهبر جهانی هوش مصنوعی ارائه خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،کی یِر استارمر، نخست‌وزیر بریتانیا اعلام کرد که قصد دارد بریتانیا را به رهبر جهانی هوش مصنوعی تبدیل کند، مناطق ویژه برای مراکز داده ایجاد نماید و افراد بیشتری را به تحصیل در دوره‌های متمرکز بر فناوری تشویق کند.

استارمر می‌خواهد از هوش مصنوعی جهت رشد اقتصادی استفاده کند. اگر این فناوری به‌طور کامل به کار گرفته شود، می‌تواند بهره‌وری را سالانه 1.5 درصد افزایش دهد.

قبل از سخنرانی استارمر در لندن در مورد هوش مصنوعی، دولت بریتانیا اعلام کرد که تمام 50 توصیه مندرج در گزارش برنامه اقدام فرصت‌های هوش مصنوعی توسط مت کلیفورد که سال گذشته به دولت ارائه‌شده است را اتخاذ خواهد کرد.

این برنامه شامل تسهیل ساخت مراکز داده با تسریع مجوز و اتصالات انرژی می‌باشد. اولین مرکز داده در کولهام، آکسفوردشایر، محل استقرار سازمان انرژی اتمی بریتانیا ساخته خواهد شد.

استارمر در بیانیه‌ای که توسط وزارت علوم، نوآوری و فناوری منتشر شد، گفت:

 برنامه ما، بریتانیا را به رهبر جهانی تبدیل خواهد کرد. این اقدام به‌منزله ایجاد شغل و سرمایه‌گذاری بیشتر در بریتانیا و سود بیشتر در جیب مردم است.

به گفته دانشگاه استنفورد، بریتانیا سومین بازار بزرگ هوش مصنوعی در جهان پس از ایالات‌متحده و چین است که با شاخص‌هایی مانند سرمایه‌گذاری و ثبت اختراع اندازه‌گیری می‌شود.

استارمر در ادامه افزود:

 هوش مصنوعی این قدرت را دارد که زندگی افراد را متحول کند، از سرعت بخشیدن به مشاوره‌های برنامه‌ریزی گرفته تا کمک به کسب‌وکارهای کوچک. در دنیای رقابت شدید، ما نمی‌توانیم عقب بمانیم. باید سریع حرکت و اقدام کنیم.

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1404/06/02 - 11:02- ایران

ادعای دروغین حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

رسانه صهیونیستی ایران اینترنشنال به دروغ حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرد.

مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.