about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

برنامه انویدیا برای اتحادیه اروپا

درخواست مدیرعامل انویدیا، برای هوش مصنوعی مستقل در میان رهبران اروپایی مورد توجه قرار گرفته است.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، درخواست جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، برای «هوش مصنوعی مستقل» در میان رهبران اروپایی که خواهان کنترل بیشتر بر داده‌ها و آینده دیجیتال خود هستند، مورد توجه قرار گرفته است.

 جنسن هوانگ اظهار داشت که ملت‌ها باید هوش مصنوعی را که ریشه در زبان، فرهنگ و زیرساخت‌های خود دارد، توسعه دهند.

 هوانگ در جریان یک تور اروپایی اخیر، از مشارکت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های عمده در شهرهای اروپایی رونمایی و به وابستگی بیش از حد منطقه به شرکت‌های فناوری آمریکایی اشاره کرد.

 مقامات اروپایی نیز نگرانی‌های او را تکرار کردند و امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، و فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان، از طرح‌های ملی هوش مصنوعی حمایت کردند.

 اتحادیه اروپا قصد دارد چهار کارخانه بزرگ هوش مصنوعی بسازد که هدف آنها کاهش وابستگی به غول‌های ابری ایالات متحده و تقویت نوآوری منطقه‌ای است.

 انویدیا متعهد به ارائه تراشه برای این پروژه‌ها شده است، درحالی‌که استارت‌آپ‌هایی مانند میسترال در تلاش‌اند تا به رهبران محلی در توسعه هوش مصنوعی تبدیل شوند.

 باوجود اشتیاق، هزینه‌های بالای انرژی و منابع محدود ممکن است مانع پیشرفت اروپا شود.

منبع:

تازه ترین ها
استقرار
1404/09/19 - 18:45- هوش مصنوعي

استقرار هوش مصنوعی در ارتش فرانسه توسط ایرباس

ایرباس قرارداد ۵۰ میلیون یورویی برای استقرار هوش مصنوعی در ارتش فرانسه را امضا کرد.

شرکت‌های
1404/09/19 - 17:53- سایرفناوری ها

شرکت‌های چینی مشتاق تراشه‌های انویدیا هستند

بایت‌دنس و علی‌بابا پس از موافقت ترامپ، مشتاق سفارش تراشه‌های (H200) انویدیا هستند.

آمازون
1404/09/19 - 16:55- هوش مصنوعي

آمازون بیش از 35 میلیارد دلار در هند سرمایه گذاری می کند

آمازون بیش از 35 میلیارد دلار در هند در زمینه هوش مصنوعی و صادرات سرمایه گذاری می کند.