about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

برنامه انویدیا برای اتحادیه اروپا

درخواست مدیرعامل انویدیا، برای هوش مصنوعی مستقل در میان رهبران اروپایی مورد توجه قرار گرفته است.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، درخواست جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، برای «هوش مصنوعی مستقل» در میان رهبران اروپایی که خواهان کنترل بیشتر بر داده‌ها و آینده دیجیتال خود هستند، مورد توجه قرار گرفته است.

 جنسن هوانگ اظهار داشت که ملت‌ها باید هوش مصنوعی را که ریشه در زبان، فرهنگ و زیرساخت‌های خود دارد، توسعه دهند.

 هوانگ در جریان یک تور اروپایی اخیر، از مشارکت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های عمده در شهرهای اروپایی رونمایی و به وابستگی بیش از حد منطقه به شرکت‌های فناوری آمریکایی اشاره کرد.

 مقامات اروپایی نیز نگرانی‌های او را تکرار کردند و امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، و فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان، از طرح‌های ملی هوش مصنوعی حمایت کردند.

 اتحادیه اروپا قصد دارد چهار کارخانه بزرگ هوش مصنوعی بسازد که هدف آنها کاهش وابستگی به غول‌های ابری ایالات متحده و تقویت نوآوری منطقه‌ای است.

 انویدیا متعهد به ارائه تراشه برای این پروژه‌ها شده است، درحالی‌که استارت‌آپ‌هایی مانند میسترال در تلاش‌اند تا به رهبران محلی در توسعه هوش مصنوعی تبدیل شوند.

 باوجود اشتیاق، هزینه‌های بالای انرژی و منابع محدود ممکن است مانع پیشرفت اروپا شود.

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1404/04/20 - 08:55- تروریسم سایبری

ادعای اتکای ایران به گروه‌های هکری نیابتی بعد از حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی

وبگاه آکسیوس در مقاله‌ای ادعا کرد که ایران در پی حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به گروه‌های نیابتی هکتیویستی متکی شده است.

نظارت
1404/04/19 - 18:14- هوش مصنوعي

نظارت قوی‌تر بر هوش مصنوعی گروک توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا پس از جنجال گروک، خواستار نظارت قوی‌تر بر هوش مصنوعی شد.

توسعه
1404/04/19 - 18:06- سایرفناوری ها

توسعه مرورگر وب توسط شرکت اُپن اِی آی

شرکت اُپن اِی آی مرورگر وب خود را در رقابت با گوگل کروم منتشر خواهد کرد.