about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

برنامه اکتشاف سایبری پیشرفته جوانان یک طرح ابتکاری زیرنظر نظر آژانس امنیت سایبری سنگاپور برای رشد دانش‌آموزان سنگاپوری در حوزه امنیت سایبری است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یکی از توانمندسازهای اساسی استراتژی امنیت سایبری سنگاپور، رشد استعدادهای سایبری قوی است. برنامه اکتشاف سایبری پیشرفته جوانان (A.YCEP)، ادامه برنامه اکتشاف سایبری جوانان (YCEP)، یک ابتکار کلیدی تحت نظر آژانس امنیت سایبری سنگاپور (CSA) است. برنامه در سال 2020 راه‌اندازی شد و هدف آن دانش‌آموزان پیش از دبیرستان با دانش موجود در زمینه امنیت سایبری هستند تا بیشتر به موضوع امنیت سایبری بپردازند.

به گفته کارشناسان، برنامه اکتشاف سایبری پیشرفته جوانان یک کمپین امنیت سایبری است که برای ارائه تجربه‌ای همه‌جانبه برای دانش‌آموزان طراحی شده و به آنها کمک می‌کند تا مهارت‌های خود را تقویت کنند و آنها را در سناریوهای چالش‌برانگیز به کار گیرند. این برنامه برای دانش‌آموزان متوسطه تا پیش از دبیرستان با درک اساسی از امنیت سایبری آزاد است. علاوه بر برنامه اکتشاف سایبری جوانان، دانش‌آموزان حاضر در بوت کمپ‌های آموزش امنیت سایبری که توسط آژانس‌ها و شرکای صنعتی مختلف مانند سیسکو (چالش سایبری جوانان سیسکو)،SMU (هکرهای سفید)، DSTA (کمپ کشف مدافعان سایبری)، HTX (چالش بازرسان سایبری) و CSIT (Cyberthon) سازمان‌دهی شده‌اند، نیز می‌توانند در این برنامه شرکت کنند.

نسخه ماه مارس امسال برنامه اکتشاف سایبری پیشرفته جوانان توسط آژانس امنیت سایبری سنگاپور با مشارکت «NUS Greyhats»، «Bakkhos Labs» و «Horangi Cyber Security» و حمایت آزمایشگاه ملی تحقیق و توسعه سایبری سازماندهی شد. مسابقات مقدماتی آموزش و «Capture-The-Flag» به صورت فیزیکی در دانشکده محاسبات NUS برگزار شد. فینال مسابقات نیز در محل مرکز عالی امنیت سایبری آسه‌آن-سنگاپور در 16 مارس 2024 برگزار شد.

منبع:

تازه ترین ها
سناتورها
1404/05/16 - 10:50- آمریکا

سناتورها به دنبال پاسخ‌گویی یونایتدهلث در مورد افشای اطلاعات بیماران

دو سناتور آمریکایی با ارسال نامه‌ای به شرکت یونایتد هلث خواستار توضیح درباره‌ی افشای گسترده اطلاعات در شرکت زیرمجموعه آن، اپیسورس شدند.

اجبار
1404/05/16 - 10:32- امنیت زیرساخت

اجبار خودروسازان به بهبود حریم خصوصی کاربران

هرچند بسیاری از خودروسازان در محافظت از حریم خصوصی کاربران وب‌سایت و پورتال‌های مشتری عملکرد ضعیفی دارند، اما یک شرکت پس از جریمه شدن، تغییرات چشم‌گیری در سیاست‌های خود ایجاد کرده است.

تبرئه
1404/05/16 - 10:25- آمریکا

تبرئه هم‌بنیان‌گذار تورنادو کش از اتهام پول‌شویی

روز چهارشنبه، یکی از هم‌بنیان‌گذاران سرویس میکس ارز دیجیتال تورنادو کش در دادگاهی فدرال در نیویورک، به جرم تبانی برای راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار انتقال پول بدون مجوز مجرم شناخته شد.