about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ابوظبی در ماه نوامبر امسال میزبان کنفرانس «سایبرکیو : امنیت در عصر کوانتومی» خواهد بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی با مشارکت مؤسسه نوآوری فناوری (TII) اعلام کرد که «CyberQ : امنیت در عصر کوانتومی» در 12 و 13 نوامبر در «ADNEC» در ابوظبی برگزار می‌شود.

در افتتاحیه این رویداد کارشناسان بین‌المللی، سیاست‌گذاران کلیدی و بازیگران صنعت گرد هم می‌آیند تا در مورد چالش‌های اساسی عصر کوانتومی امنیت سایبری بحث کنند.

هدف CyberQ هدایت گفتگو در زمینه آماده‌سازی و کاهش تهدیدات نوظهور است و امارات متحده عربی را در خط مقدم راه‌حل‌های امنیت سایبری کوانتومی ایمن قرار می‌دهد.

محمد حمد الکویتی (Mohammed Hamad Al-Kuwaiti)، رئیس شورای امنیت سایبری امارات گفت :

«تحت هدایت رهبری خردمندانه امارات، رویداد سایبرکیو به موقع اجرا خواهد شد، زیرا ما آماده هستیم تا از 3 استراتژی امنیت سایبری اضافی شامل تمرکز بر فناوری‌های پیشرفته مانند امنیت ابری و داده‌ها، اینترنت اشیاء و مراکز عملیات‌های امنیت سایبری و قرار دادن امارات متحده عربی در خط مقدم فناوری‌های پیشرفته و هوش مصنوعی تا پایان سال جاری رونمایی کنیم.»

الکویتی عنوان کرد که مقررات اجرایی قانون رمزگذاری که برای ایمن‌سازی انتقال داده‌های سازگار با کوانتومی حیاتی است، انتظار می‌رود تا پایان سال منتشر شود.

وی افزود :

«جاه‌طلبی ما این است که امارات را به عنوان یک مرکز داده جهانی ایجاد کنیم که نیازمند قوانین قوی و مشارکت در بخش‌های دولتی و خصوصی است.»

نجوا اراج (Najwa Aaraj)، مدیرعامل مؤسسه نوآوری فناوری، نیز در این خصوص اظهار داشت که رایانه‌های کوانتومی نوید حل مسائل پیچیده را با سرعتی بی‌سابقه می‌دهند. با این حال، آنها تهدیدی قابل توجه برای روش‌های رمزگذاری سنتی هستند. او ادامه داد :

«در مؤسسه نوآوری فناوری، ما روی توسعه فناوری‌های ارتباطی کوانتومی و رمزنگاری نسل بعدی برای محافظت از اطلاعات حساس در برابر تهدیداتی مانند استراتژی «اکنون ذخیره کنید، بعداً رمزگشایی کنید» تمرکز کرده‌ایم.»

در این کنفرانس 2 روزه سخنرانی‌های کلیدی از متخصصان مشهور جهان در محاسبات کوانتومی و امنیت سایبری برگزار خواهد شد. بحث‌های میزگرد در مورد مفاهیم فناوری‌های کوانتومی برای پروتکل‌های امنیتی فعلی؛ کارگاه‌های آموزشی پیاده‌سازی راه‌حل‌های رمزنگاری ایمن کوانتومی؛ فرصت‌های شبکه‌سازی با رهبران صنعت و سیاست‌گذاران؛ و نمایش فناوری‌های پیشرفته کوانتومی ایمن خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
نگرانی
1404/10/07 - 16:13- هوش مصنوعي

نگرانی صندوق بین‌المللی پول در زمینه هوش مصنوعی

صندوق بین‌المللی پول خواستار مقررات قوی‌تر هوش مصنوعی در بازارهای جهانی اوراق بهادار شد.

نگرانی
1404/10/07 - 15:40- هوش مصنوعي

نگرانی جوامع مسیحی از چت‌بات حضرت عیسی‌

چت‌بات‌های تولید شده در مورد شخصیت حضرت عیسی‌ باعث نگرانی جوامع مسیحی شده است.

اوپن‌ای‌آی
1404/10/07 - 15:27- هوش مصنوعي

اوپن‌ای‌آی در پی استخدام «رئیس آمادگی» برای مقابله با تهدیدات سایبری

در پی افزایش نگرانی‌ها از سوءاستفاده از هوش مصنوعی پیشرفته در حملات سایبری، اوپن‌ای‌آی از برنامه خود برای استخدام یک مدیر ارشد با تمرکز بر ریسک‌های امنیتی نوظهور خبر داد.