about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی از برگزاری دومین دوره کنفرانس «CyberQ» در ماه نوامبر سال جاری خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی (CSC) اعلام کرد که دومین دوره کنفرانس «CyberQ» در ماه نوامبر امسال برگزار خواهد شد.

این کنفرانس که یکی از برجسته‌ترین رویدادهای امنیت سایبری در خاورمیانه است، امسال با موضوع «جایی که کوانتوم، هوش مصنوعی و امنیت سایبری همگرا می‌شوند» در تاریخ ۲۶ و ۲۷ نوامبر در مرکز «ADNEC» ابوظبی برگزار خواهد شد.

این رویداد، متخصصان، سیاست‌گذاران و رهبران صنعت از بیش از ۱۰۰ کشور را برای مقابله با تأثیر مخرب محاسبات کوانتومی و هوش مصنوعی بر امنیت سایبری گرد هم خواهد آورد. در جلسات، حملات مبتنی بر هوش مصنوعی، اتوماسیون دفاعی و نیاز فوری به گذار به فناوری‌های پساکوانتومی بررسی خواهند شد.

کنفرانس همچنین پیشرفت‌ها در رمزنگاری کوانتومی، استانداردهای بین‌المللی و خطرات نوظهور مانند جرایم سایبری سازمان‌یافته را برجسته خواهد کرد که رهبری امارات متحده عربی را در شکل‌دهی به راه‌حل‌های جهانی امنیت سایبری تقویت می‌کند.

محمد حمد الکویتی (Mohammed Hamad Al Kuwaiti)، رئیس اداره امنیت سایبری امارات متحده عربی، اظهار داشت که برگزاری کنفرانس CyberQ برای دومین سال متوالی، پیرو دستورالعمل‌های رهبری خردمندانه ملت است و چشم‌انداز امارات برای رهبری جهانی در زمینه‌های دیجیتال و امنیت سایبری را مجدداً تأیید و جایگاه آن را به عنوان یک قطب جهانی برای داده‌ها تثبیت می‌کند.

وی تأکید کرد که کنفرانس امسال بر رمزگذاری، محاسبات کوانتومی و ارتباط آنها با هوش مصنوعی و امنیت سایبری تمرکز دارد و بر فوریت رسیدگی به چالش‌های امنیت کوانتومی تأکید می‌کند، به ویژه اینکه رایانه‌های کوانتومی به طور فزاینده‌ای قادر به حل مسائل ریاضی بسیار پیچیده‌ای هستند که نیاز به بازنگری در روش‌های رمزگذاری سنتی دارند.

الکویتی همچنین بر اهمیت پیشرفت مداوم امنیت سایبری به موازات فناوری‌های کوانتومی برای تضمین پایه‌های دیجیتال قوی در مواجهه با تهدیدات پیچیده جدید تأکید کرد و گفت که برگزاری CyberQ برای دومین سال متوالی، گامی تعیین‌کننده در تبادل دانش، تقویت همکاری‌های بین‌المللی و منطقه‌ای و ایجاد آمادگی جمعی برای آینده‌ای است که در آن قابلیت‌های کوانتومی، چالش‌ها و فرصت‌های امنیت سایبری را به طور اساسی تغییر شکل می‌دهند.

نجوا اعرج (Najwa Aaraj)، مدیرعامل مؤسسه نوآوری فناوری (TII)، گفت:

«به عنوان یک شریک حامی و مفتخر CyberQ، مؤسسه نوآوری فناوری متعهد به پیشبرد قابلیت‌های حاکمیتی در تقاطع رمزنگاری، کوانتوم، هوش مصنوعی و امنیت سایبری است. این همگرایی در حال تغییر چشم‌انداز امنیت جهانی و نیازمند رویکردهای نوآورانه برای محافظت از زیرساخت‌های حیاتی است. ما از طریق کار خود در رمزنگاری پساکوانتومی، توزیع کلید کوانتومی و راه‌حل‌های استدلال سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی، قصد داریم رهبری امارات را در این زمینه حیاتی تقویت کنیم. CyberQ بستری منحصر به فرد برای همکاری با متخصصان بین‌المللی و تسریع آمادگی برای دوران کوانتوم فراهم می‌کند.»

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.