about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

کارشناسان اعلام کردند که بزرگ‌ترین رویداد امنیت سایبری خاورمیانه و آفریقا در دبی برگزار می شود

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ امارات متحده عربی خود را برای بزرگ‌ترین رویداد امنیت سایبری منطقه یعنی «GISec Global» در سال جاری، با تمرکز بر نقش رو به رشد هوش مصنوعی (AI) آماده می‌کند.

GISec Global 2024 که بر موضوع انعطاف‌پذیری سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی تمرکز دارد، از 23 تا 25 آوریل امسال در مرکز تجارت جهانی دبی برگزار می‌شود.

در این رویداد بیش از 750 شرکت امنیت سایبری و بیش از هزار متخصص حوزه سایبر گرد هم می‌آیند تا در مورد چالش‌های هوش مصنوعی و فناوری بحث کنند.

محمد الکویتی (Mohamed Al Kuwaiti)، رئیس امنیت سایبری امارات متحده عربی اظهار داشت : 

«GISec پلتفرم امنیت سایبری ایده‌آل برای مشارکت با کسب‌وکارها و نهادهای دولتی در منطقه است.»

با وجود شناخت چالش‌های جدید ناشی از هوش مصنوعی، کارشناسان امنیت سایبری از سراسر جهان نسبت به فرصت‌هایی که این راه‌حل‌های فناوری جدید برای آینده صنعت به ارمغان می‌آورد خوشبین هستند.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.