about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

وزیر ارتباطات گفت: دیروز اولین انتخابات تاریخ کشور با پوشش ۱۰۰ درصدی ارتباطات در همه شعب اخذ رای انجام شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ روز ۱۵ تیر، دور دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد و مردم با حضور پای صندوق های رأی، آرای خود را ثبت کردند.

به دنبال همین موضوع، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم، پستی را در یکی از شبکه‌های اجتماعی داخلی به اشتراک گذاشت و از  پوشش صد درصدی ارتباطات در همه شعب اخذ رای در روز گذشته خبر داده است.

زارع پور با انتشار این پست در صفحه‌اش نوشت:

دیروز اولین انتخابات تاریخ کشور با پوشش ۱۰۰ درصدی ارتباطات در همه شعب اخذ رای و انجام ۹۹.۲ درصدی استعلامات برخط بود. از مردم عزیز، مجریان برگزاری، دستگاه‌های امنیتی انتظامی و خانواده بزرگ ارتباطات کشور برای خلق این حماسه ممنونم. 

او همچنین ضمن تبریک به رئیس جمهور منتخب، مسعود پزشکیان برای او آرزوی موفقیت کرد و نوشت: امیدوارم در تداوم مسیر خدمتگزاری موفق باشند.

موضوع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/06/31 - 17:22- هوش مصنوعي

استفاده کشاورزان هندی از هوش مصنوعی

پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی به میلیون‌ها کشاورز هندی کمک می‌کند.

روندهای
1404/06/31 - 17:00- هوش مصنوعي

روندهای نوظهور هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶

تأثیر هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶ به‌سرعت در برنامه‌های نرم‌افزاری، حمل‌ونقل، صنعت، کار و قدرت بین‌المللی گسترش خواهد یافت.

دسترسی
1404/06/31 - 16:34- هوش مصنوعي

دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی در دانشگاه آکسفورد

دانشگاه آکسفورد، دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی اِجو را برای همه کارکنان و دانشجویان ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.