about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

یکی از بنیان‌گذاران ردیت از وضعیت کنونی اینترنت ابراز نارضایتی کرد و به جنجال‌های پیرامون تئوری اینترنت مرده دامن زد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , الکسیس اوهانیان، یکی از بنیان‌گذاران ردیت، در گفته‌های جدید خود از وضعیت فعلی اینترنت ابراز نارضایتی کرد.

طبق جدیدترین مصاحبه‌ی اوهانیان، اینترنت زمانی محلی برای ارتباطات انسانی به شمار می‌رفت، ولی حالا جنبه‌ی انسانی خود را از دست داده. او گفت: «بخش زیادی از اینترنت اکنون مرده است.»

به‌باور اوهانیان، بسیاری از محتوای کنونی اینترنت را ربات‌ها تولید کرده‌اند یا حالتی شِبه‌ هوش مصنوعی دارند. او در ادامه به «تئوری اینترنت مرده» اشاره کرد. این تئوری ادعا می‌کند فعالیت ربات‌ها و هوش مصنوعی در سطح وب از انسان‌ها پیشی گرفته است.

سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI، در گذشته نظریه‌ی اینترنت مرده را جدی نمی‌گرفت، اما مدتی پیش گفت حساب‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی ایکس می‌بیند که توسط مدل‌های زبانی بزرگ اداره می‌شوند.

اوهانیان گفت اینترنت باید شامل مخاطبان و محتوای زنده باشد و جلب توجه کاربران هم مستلزم اثبات حیات است. او در ادامه گفت: «فکر می‌کنم شاهد ظهور نسل بعدی رسانه‌های اجتماعی خواهیم بود که هویت انسانی کاربران در آن‌ها قابل تأیید است. مرکز تعاملات واقعی اکنون به چت‌های گروهی منتقل شده.»

تعداد زیادی از کاربران برای ارتباط با انسان‌های واقعی به پلتفرم‌هایی مانند سیگنال و دیسکورد روی آورده‌اند و حتی ترجیح می‌دهند نظراتشان را به‌جای ایکس در همین فضاها به‌اشتراک بگذارند.

در عصر کنونی حتی چت‌های گروهی هم از نفوذ هوش مصنوعی در امان نیستند و همین حالا شاهد استفاده از تعداد قابل‌توجهی ابزار مبتنی‌بر هوش مصنوعی در پلتفرم‌های چت گروهی هستیم.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
دستورالعمل‌های
1404/09/13 - 16:05- هوش مصنوعي

دستورالعمل‌های هوش مصنوعی برای دادگاه‌ها و محاکم قضایی

یونسکو دستورالعمل‌های هوش مصنوعی را برای دادگاه‌ها و محاکم قضایی منتشر کرد.

همکاری
1404/09/13 - 15:20- هوش مصنوعي

همکاری ویکی‌پدیا با شرکت‌های بزرگ فناوری

ویکی‌پدیا در حال همکاری با شرکت‌های بزرگ فناوری در زمینه هوش مصنوعی است.

تحقیقات ضد انحصاری اتحادیه اروپا در مورد واتس‌اپ

اتحادیه اروپا تحقیقات ضد انحصاری را در مورد واتس‌اپ آغاز خواهد کرد.