about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شاخه جرایم سایبری آژانس تحقیقات فدرال 8363 سیم‌کارت خارجی غیرقانونی را بازیابی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شاخه جرایم سایبری آژانس تحقیقات فدرال (FIA)، 8363 سیم‌کارت خارجی غیرقانونی را در سراسر کشور کشف کرد.

وقارود دین سید (Waqarud Din Syed)، مدیرکل شاخه جرایم سایبری آژانس تحقیقات فدرال، در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که این آژانس اقداماتی را علیه فروشندگان دخیل در فروش غیرقانونی سیم‌کارت‌های فعال بین‌المللی آغاز کرده است. این اقدامات بخشی از تلاش مستمر برای مبارزه با فعالیت‌های مخابراتی تقلبی و تضمین امنیت ملی است.

وی عنوان کرد که این اداره در مناطق مختلف از جمله فیصل‌آباد، لاهور، کراچی، پیشاور و سایر شهرها عملیات‌های ضربتی انجام داده و 44 متهم را دستگیر کرده است.

سید با بیان اینکه بیشتر سیم‌کارت‌های خارجی غیرقانونی کشف‌شده توسط جرایم سایبری متعلق به انگلیس است، اظهار داشت که این سیم‌کارت‌ها در بازار موجود است.

بخش جرایم سایبری آژانس تحقیقات فدرال گفت که عمده استفاده از سیم‌کارت‌های غیرقانونی در موارد آزار و اذیت زنان و کودکان و تروریسم بوده است. او توضیح داد:

«آژانس سرکوب بزرگی را علیه کسانی که در آوردن این سیم‌کارت‌ها از خارج از کشور دست داشتند و کسانی که از آن استفاده می‌کردند، آغاز کرده است. استفاده غیرقانونی از سیم‌کارت‌های خارجی جرم است و براساس قوانین جرایم سایبری با افرادی که در این جرم دخیل هستند برخورد خواهد شد.»

وی تصریح کرد که شرکت‌های مختلف رسانه‌های اجتماعی از داده‌های سیم‌کارت‌های خارجی مورد استفاده در پاکستان محافظت می‌کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.