about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، دولت ترامپ در حال بررسی قانونی مربوط به دوران بایدن است که دسترسی جهانی به تراشه‌های پیشرفته هوش مصنوعی ساخت آمریکا را محدود می‌کند و مذاکراتی برای حذف سیستم طبقه‌بندی‌شده فعلی که صادرات تراشه‌ها را کنترل می‌کند، در حال انجام است.

 قانون موجود که با عنوان «چارچوب انتشار هوش مصنوعی» شناخته می‌شود، در ژانویه توسط وزارت بازرگانی ایالات متحده معرفی شد و قرار است از ۱۵ مه اجرایی شود.

 این قانون جهان را به سه گروه تقسیم می‌کند: متحدان مورد اعتماد (مانند اتحادیه اروپا و تایوان) با دسترسی نامحدود، کشورهای رده ۲ با سهمیه تراشه و کشورهای محدود مانند چین، روسیه، ایران و کره شمالی.

 از دیگر تغییرات احتمالی می‌توان به سخت‌تر شدن آستانه صادرات اشاره کرد: طبق قوانین فعلی، سفارش‌های زیر ۱۷۰۰ تراشه انویدیا 100 H تنها نیاز به اطلاع‌رسانی دارند، نه مجوز. پیشنهاد جدید می‌تواند این میزان را به حدود ۵۰۰ تراشه کاهش دهد.

 حامیان این تغییر استدلال می‌کنند که این کار قدرت چانه‌زنی آمریکا را افزایش می‌دهد و اجرای آن را ساده می‌کند. بااین‌حال، منتقدان هشدار می‌دهند که کنارگذاشتن سیستم رده‌بندی ممکن است انطباق را پیچیده کرده و کشورها را به سمت جایگزین‌های تراشه چینی سوق دهد.

 شرکت‌های فناوری مانند اوراکل و انویدیا، به همراه چندین قانون‌گذار آمریکایی، از چارچوب فعلی انتقاد کرده‌اند و گفته‌اند که این امر به رقابت‌پذیری آمریکا آسیب می‌رساند و خریداران بین‌المللی را به سمت جایگزین‌های ارزان‌تر و بدون نظارت چینی سوق می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
نژادپرستی
1404/12/02 - 12:45- هوش مصنوعي

نژادپرستی در چت‌بات‌های هوش مصنوعی

چت‌بات‌های هوش مصنوعی برای کاربران غیرانگلیسی‌زبان، عملکرد ضعیفی دارند.

خرید
1404/12/02 - 12:36- آسیا

خرید اینترنتی رمضان زمینه‌ساز افزایش حملات سایبری در امارات

انتظار می‌رود حملات سایبری در امارات متحده عربی در ماه رمضان با اوج گرفتن خرید آنلاین افزایش یابد.

میزبانی
1404/12/02 - 10:52- هوش مصنوعي

میزبانی ژنو در اجلاس جهانی هوش مصنوعی ۲۰۲۷

ژنو میزبان اجلاس جهانی هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۷ خواهد بود.