about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

شرکت هوش مصنوعی آنتروپیک، راه اندازی «حالت صوتی» برای اپ های چت بات کلاد را آغاز کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از تک کرانچ، طبق پستی در حساب رسمی ایکس شرکت آنتروپیک و به روز رسانی اسناد شرکت حالت صوتی که هم اکنون به طور آزمایشی ارائه شده به کاربران اپ موبایل کلاد اجازه می دهد با این چت بات محاوره کنند. این چت بات به زبان انگلیسی محاوره می کند.

یک کاربر در شبکه اجتماعی ایکس نیز اعلام کرد در اواخر دیروز به حالت صوتی دسترسی یافته است این قابلیت به طور پیش فرش در مدل کلاد سونت ۴ مهیا شده است.

در صفحه پشتیبانی شرکت آمده است: حالت صوتی به فرد امکان می دهد با کلاد صحبت کند و پاسخ های صوتی بشنود، به این ترتیب هنگامیکه دستان کاربر مشغول است، راحت به پاسخ سوالاتش دست یابد حالت صوتی شیوه تعامل کاربر با کلاد را با نمایش نکات کلیدی روی نمایشگر در زمانی که کلاد مشغول صحبت است، تغییر می دهد و به کاربر اجازه می دهد با کلاد صحبت کند و پاسخ صوتی بشنود.

چند شرکت هوش مصنوعی از جمله اوپن ای آی تجربه چت صوتی برای چت بات های خود را ارائه می کنند. به عنوان مثال گوگل سرویس جمینای لایو را دارد و xAI نیز حالت صوتی برای هوش مصنوعی گروک ارائه کرده است. هر کدام از این سرویس ها به کاربران اجازه می دهد به جای تایپ کردن با حرف زدن با چت بات ها ارتباط برقرار کنند و در نتیجه محاور طبیعی تر به نظر می رسد.

کاربران آنتروپیک می توانند درباره موضوعاتی مانند اسناد و تصاویر با چت بات حرف بزنند و از میان پنج گزینه صوتی متمایز انتخاب کنند. کاربران می توانند بین ارسال پیام و صوت تغییر حالت دهند.

البته این قابلیت محدودیت هایی نیز دارد. به گفته شرکت کاربران که حق عضویت رایگان دارند می توانند ۲۰ تا ۳۰ محاوره با چت بات انجام دهند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
لغو
1404/05/26 - 18:44- آمریکا

لغو نظارت بر بانک‌ها توسط فدرال رزرو

فدرال رزرو، برنامه نظارت بر بانک‌ها در مورد فعالیت‌های ارزهای دیجیتال و فین‌تک را لغو می‌کند.

استفاده
1404/05/26 - 18:12- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در محاسبات کوانتومی

محققان از هوش مصنوعی برای سرعت بخشیدن به آزمایش‌های محاسبات کوانتومی استفاده می‌کنند.

هوش
1404/05/26 - 17:34- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی می‌تواند بشریت را نابود کند

مدیر اجرایی سابق گوگل هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند بشریت را نابود کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.