about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

شرکت هوش مصنوعی آنتروپیک، راه اندازی «حالت صوتی» برای اپ های چت بات کلاد را آغاز کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از تک کرانچ، طبق پستی در حساب رسمی ایکس شرکت آنتروپیک و به روز رسانی اسناد شرکت حالت صوتی که هم اکنون به طور آزمایشی ارائه شده به کاربران اپ موبایل کلاد اجازه می دهد با این چت بات محاوره کنند. این چت بات به زبان انگلیسی محاوره می کند.

یک کاربر در شبکه اجتماعی ایکس نیز اعلام کرد در اواخر دیروز به حالت صوتی دسترسی یافته است این قابلیت به طور پیش فرش در مدل کلاد سونت ۴ مهیا شده است.

در صفحه پشتیبانی شرکت آمده است: حالت صوتی به فرد امکان می دهد با کلاد صحبت کند و پاسخ های صوتی بشنود، به این ترتیب هنگامیکه دستان کاربر مشغول است، راحت به پاسخ سوالاتش دست یابد حالت صوتی شیوه تعامل کاربر با کلاد را با نمایش نکات کلیدی روی نمایشگر در زمانی که کلاد مشغول صحبت است، تغییر می دهد و به کاربر اجازه می دهد با کلاد صحبت کند و پاسخ صوتی بشنود.

چند شرکت هوش مصنوعی از جمله اوپن ای آی تجربه چت صوتی برای چت بات های خود را ارائه می کنند. به عنوان مثال گوگل سرویس جمینای لایو را دارد و xAI نیز حالت صوتی برای هوش مصنوعی گروک ارائه کرده است. هر کدام از این سرویس ها به کاربران اجازه می دهد به جای تایپ کردن با حرف زدن با چت بات ها ارتباط برقرار کنند و در نتیجه محاور طبیعی تر به نظر می رسد.

کاربران آنتروپیک می توانند درباره موضوعاتی مانند اسناد و تصاویر با چت بات حرف بزنند و از میان پنج گزینه صوتی متمایز انتخاب کنند. کاربران می توانند بین ارسال پیام و صوت تغییر حالت دهند.

البته این قابلیت محدودیت هایی نیز دارد. به گفته شرکت کاربران که حق عضویت رایگان دارند می توانند ۲۰ تا ۳۰ محاوره با چت بات انجام دهند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها

اعتراض کاربران به اختلال یوتیوب

سکوی به‌اشتراک‌گذاری ویدئوی یوتیوب دیروز جمعه دچار اختلال شد و هزاران کاربر در سراسر جهان نتوانستند به آن دسترسی پیدا کنند.

تقویت
1404/09/29 - 10:10- تروریسم سایبری

تقویت روابط دفاع سایبری آمریکا و رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی و ایالات متحده در بحبوحه تشدید تهدیدات ملی، روابط دفاعی سایبری استراتژیک خود را تقویت کردند.

تسریع
1404/09/29 - 09:52- سایرفناوری ها

تسریع برنامه توسعه آوری امارات در سال 2025

امارات متحده عربی در سال ۲۰۲۵ برنامه توسعه مبتنی بر نوآوری را با هدف تثبیت جایگاه خود پیش برده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.