about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انویدیا یک آزمایشگاه تحقیقاتی محاسبات کوانتومی در بوستون افتتاح خواهد کرد.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، جنسن هوانگ، مدیرعامل شرکت انویدیا اعلام کرد که انویدیا یک آزمایشگاه تحقیقاتی محاسبات کوانتومی در بوستون افتتاح خواهد کرد، جایی که قصد دارد با دانشمندان دانشگاه هاروارد و مؤسسه فناوری ماساچوست همکاری کند.

 هوانگ این خبر را در کنفرانس سالانه توسعه‌دهندگان نرم‌افزار انویدیا در سن خوزه، کالیفرنیا اعلام کرد.

 انویدیا این برنامه را پس از آن اعلام کرد که هوانگ در ماه ژانویه اظهار داشت که از عمر مفید رایانه‌های کوانتومی تنها ۲۰ سال باقی‌مانده است.

 هوانگ گفت: 

 این اولین رویداد در تاریخ است که در آن مدیرعامل یک شرکت از همه میهمانان دعوت می‌کند تا دلیل اشتباه خود را توضیح دهند.

 مرکز تحقیقات کوانتومی شتاب‌دهی انویدیا که انویدیا آن را به‌اختصار اِن وی اِی کیو سی (NVAQC)می‌نامد، با شرکت‌های کوانتومی از جمله کوانتینیوم (Quantinuum)، ماشین‌های کوانتومی و کیو اِرا کامپیوتینگ (QuEra Computing)همکاری خواهد کرد.

 به گفته شرکت انویدیا، این مرکز اواخر امسال شروع به کار خواهد کرد.

  مت کینسلا، مدیرعامل شرکت اینفلکشن (Infleqtion) گفت: 

  این شرکت می‌تواند ساعت‌های محاسباتی بهتری را ارائه دهد که به همگام‌سازی چندین تراشه محاسباتی کلاسیک کمک می‌کند. ما در حال دنبال‌کردن یک استراتژی واقعی، کسب درآمد و توسعه بازار در مناطقی هستیم که در آنها مزیت کوانتومی داریم.

 مدیران کوانتومی اعلام کردند که حتی زمانی که ماشین‌های آن‌ها از واحدهای پردازش گرافیکی (GPU) انویدیا در کارهای خاصی مانند درک نحوه تعامل اتم‌ها با یکدیگر پیشی می‌گیرند، ماشین‌های کوانتومی جایگزین رایانه‌های سنتی نخواهند شد.

 

منبع:

تازه ترین ها

نگرانی مِتا از توقف استفاده از واتس‌اپ توسط شهروندان ایرانی

سخنگوی مِتا اعلام کرد که نگران دستور ایران به شهروندان برای توقف استفاده از واتس‌اپ است.

حمله
1404/03/28 - 08:25- تروریسم سایبری

حمله سایبری رژیم صهیونیستی به بانک سپه و ادعای حذف داده‌ها

گروه هکری گنجشک درنده مسئولیت حمله سایبری علیه بانک سپه را برعهده گرفت و مدعی شد که تمام داده‌های بانک را حذف کرده است.

بهره‌برداری
1404/03/28 - 08:12- تروریسم سایبری

بهره‌برداری رژیم صهیونیستی از بستر موبایل برای عملیات ترور

به گفته محققان، رژیم صهیونیستی از بستر موبایل و ردیابی سیگنال تلفن همراه برای عملیات‌های ترور خود سوءاستفاده می‌کند.