about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

مقامات فنلاند قرار است روز دوشنبه کشتی ایگل اس، یک نفتکش که پس از قطع چندین کابل زیردریایی در روز کریسمس توسط پلیس توقیف شد را آزاد کنند، اما همچنان سه نفر از خدمه آن را در بازداشت نگه خواهند داشت.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، تحقیقات جنایی نشان داده است که آسیب به زیرساخت‌های دریای بالتیک در اثر کشیده شدن لنگر کشتی ایگل اس (Eagle S) در کف دریا به طول تقریبی ۱۰۰ کیلومتر ایجاد شده است.

بازرس ارشد پرونده، ریستو لوهی، اعلام کرد که پلیس احتمال می‌دهد این اقدام عمدی بوده باشد.

هشت نفر از خدمه این کشتی به خرابکاری عمده و اخلال شدید در ارتباطات مظنون شده‌اند و تحت ممنوعیت سفر قرار گرفته‌اند؛ این ممنوعیت یک اقدام پلیسی کمتر از بازداشت محسوب می‌شود.

این هفته، این ممنوعیت برای پنج نفر از آنها لغو شد، اما سه مظنون باقی‌مانده همچنان اجازه خروج از کشور را ندارند.

پلیس فنلاند در بیانیه‌ای که روز یکشنبه منتشر کرد، اعلام کرد که ایگل اس تحت نظارت گارد مرزی، آب‌های سرزمینی و منطقه اقتصادی انحصاری فنلاند را ترک خواهد کرد و تحقیقات جنایی درباره سه خدمه باقی‌مانده تا پایان آوریل تکمیل خواهد شد.

ایگل اس پیش‌تر به عنوان یک کشتی جاسوسی روسیه مورد استفاده قرار گرفته و بخشی از آنچه کشورهای غربی "ناوگان سایه‌ای" روسیه می‌نامند، محسوب می‌شود؛ مجموعه‌ای از حدود هزار کشتی قدیمی با ساختارهای مالکیت نامشخص که تحت پرچم کشورهای دیگر حرکت می‌کنند تا کالاهای تحریم‌شده روسیه، به‌ویژه نفت، را صادر کنند.

آژانس حمل‌ونقل و ارتباطات فنلاند (Traficom) اعلام کرد که این کشتی را بازرسی کرده و نقص‌هایی را در بخش محل اسکان خدمه و همچنین نگهداری کلی کشتی شناسایی کرده است، به‌ویژه در مواردی مانند ایمنی در برابر آتش، تجهیزات ناوبری و تهویه اتاق پمپ‌ها.

سانا سونینن، مدیر دریانوردی ترافیکام (Traficom)، اظهار داشت:

بازرسان ما از این کشتی بازدید کردند و تأیید کردند که مشکلاتی که منجر به توقیف کشتی شده بود، همراه با سایر نقایص شناسایی‌شده در بازرسی بندری، برطرف شده‌اند. بنابراین، ترافیکام کشتی ایگل اس را آزاد کرد.

پلیس فنلاند همچنین افزود که اداره گمرک این کشور محموله نفتکش را که شامل بنزین بدون سرب و گازوئیل تحریم‌شده روسیه توسط اتحادیه اروپا است، توقیف کرده بود.

اما از آنجایی که این محموله به خارج از اتحادیه اروپا منتقل می‌شود، کشتی ایگل اس از نظر قانونی می‌تواند آن را از آب‌های سرزمینی فنلاند خارج کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
اسکن
1404/05/22 - 20:44- سایرفناوری ها

اسکن هویت توسط یوتیوب

هوش مصنوعی یوتیوب، کاربران را برای اسکن هویت علامت‌گذاری می‌کند.

پیشنهاد
1404/05/22 - 19:28- سایرفناوری ها

پیشنهاد خرید گوگل کروم توسط شرکت پرپلکسیتی اِی آی

شرکت هوش مصنوعی پرپلکسیتی اِی آی، پیشنهاد ۳۴.۵ میلیارددلاری برای خرید گوگل کروم ارائه داد.

نقش
1404/05/22 - 10:00- جرم سایبری

نقش روسیه در هک سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا

محققان شواهدی یافته‌اند که روسیه را به یک حمله سایبری علیه سیستم دادگاه‌های فدرال آمریکا که اسناد محرمانه حقوقی را ذخیره می‌کند، مرتبط می‌سازد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.