about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

ایلان ماسک برای چندمین بار متوالی اپلیکیشن واتساپ (Whatsapp) را ناامن خواند و مدعی شد این برنامه به صورت روزانه حریم خصوصی کاربران را می‌شکند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و اسپیس ایکس، فردی که به راحتی می‌توان پرحاشیه‌ترین و جنجالی‌ترین چهره دنیای تکنولوژی معرفی کرد، اخیراً برای چندمین بار متوالی اپلیکیشن واتساپ (Whatsapp) را ناامن خواند و مدعی شد این برنامه به صورت روزانه حریم خصوصی کاربران را می‌شکند. . 

ساعاتی پیش، ایلان ماسک از اپلیکیشن واتساپ (متعلق به مجموعه متا) به دلیل اینکه گفته می‌شود حریم خصوصی کاربران را رعایت نمی‌کند، انتقاد کرده است. اخیراً یکی از کاربران X (توئیتر سابق) مدعی شده که واتس‌اپ داده‌های کاربران را هر شب برای استفاده‌های خود برمی‌دارد. به گفته‌ی وی، این اطلاعات سپس تحلیل می‌شود و برای تبلیغات هدفمند استفاده می‌شود و کاربران را به محصول تبدیل می‌کند، نه مشتری.

هرچند، متا یا واتساپ هنوز درباره ادعای ماسک اظهار نظری نکرده‌اند، اما ماسک دوباره مدعی شد: «واتساپ هر شب اطلاعات کاربری شما را برمی‌دارد و هنوز بعضی از مردم فکر می‌کنند که این اپلیکیشن امن است.»

برنامه‌نویس کامپیوتر و توسعه دهنده بازی های ویدئویی، جان کارمک، به ماسک پاسخ داد و گفت آیا هیچ مدرکی دال بر اینکه محتوای پیام‌ها اسکن یا مخابره شده است وجود دارد؟ Carmack در X پست کرد: «من فرض می‌کنم الگوهای استفاده و اطلاعات فراداده مسیریابی جمع‌آوری می‌شود و همچنین اگر از بات‌ها در مکالمه خود استفاده کنید، مکالمات بررسی می‌شوند، اما من هنوز فکر می‌کنم که محتوای پیام‌های کاربران به طور پیش‌فرض ایمن است.»

این اولین بار نیست که ایلان ماسک به محصولات مجموعه متا و زاکربرگ حمله می‌کند، مالک X در گذشته نیز واتساپ و فیسبوک را برای سیاست‌های امنیتی خود سرزنش کرده است. در سال‌های اخیر رقابت ماسک و زاکربرگ به خوبی شناخته شده است. اگر به خاطر داشته باشید  مدتی قبل این دو برای «مبارزه در قفس» آماده شده بودند و این رویداد مبارزه قرن لقب گرفته بود. با این حال، این رویارویی هیجان‌انگیز بین رهبران فناوری هرگز اتفاق نیفتاد.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/08/13 - 17:11- اروپا

سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیون یورویی برای تقویت تاب‌آوری سایبری اوکراین

وزارت تحول دیجیتال اوکراین اعلام کرد که بیش از ۶۰ میلیون یورو برای تقویت تاب‌آوری سایبری این کشور جذب خواهد شد.

درخواست
1404/08/13 - 16:55- هوش مصنوعي

درخواست ناشران ژاپنی از OpenAI برای توقف آموزش هوش مصنوعی

ناشران ژاپنی از «OpenAI» خواستند تا استفاده از آثارشان برای آموزش هوش مصنوعی را متوقف کند.

هوش
1404/08/13 - 16:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به خط مقدم رسید؛ کاروان نظامی اروپا اسپانیا، خودش رانندگی می‌کند

اسپانیا در یک گام رو به جلو، از اولین کاروان نظامی خودران اروپا رونمایی کرد. این پروژه با هدف افزایش کارایی و ایمنی عملیات لجستیکی نظامی انجام شده است.