about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

ایلان ماسک خبر اتصال مستقیم گوشی به اینترنت استارلینک بدون نیاز به تجهیزات خاص را منتشر کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، بسیاری در ابتدای کار تصور می‌کردند که پروژه اینترنت استارلینک یک بلندپروازی پرهزینه از طرف ایلان ماسک است و هرگز به نتیجه نخواهد رسید. گرچه این شرکت آمریکایی توانست با پرتاب‌های مکرر هزاران ماهواره را در مدار زمین قرار دهد تا اینترنت ماهواره‌ای استارلینک به واقعیت بدل گردد. حالا نوبت اتصال مستقیم گوشی به اینترنت استارلینک رسیده است. چیزی که می‌توان از آن به‌عنوان تحولی بزرگ در ارتباطات یاد کرد.

اتصال مستقیم گوشی به اینترنت استارلینک جهان را تکان مي‌دهد

 

در حال حاضر برای دریافت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک باید تجهیزات خاصی را استفاده کنید. به همین‌خاطر بسیاری از افراد تصور می‌کردند که برای اضافه شدن اینترنت ماهواره‌ای به گوشی‌های همراه باید منتظر عرضه مدل‌های جدید باشیم. مخصوصا اینکه حتی گوشی‌هایی مثل آیفون ۱۵ پرو مکس نیز امکانات بسیار محدودی در این زمینه دارد. گرچه با فناوری Direct-to-Cell شرایط کاملا عوض می‌شود.

شرکت اسپیس ایکس روز دوشنبه اعلام کرد که ۱۲ ماهواره جدید DTC را روانه مدار زمین کرده است. بدین‌ترتیب تعداد کل این نوع ماهواره‌ها به ۳۲۰ عدد می‌رسد که یعنی مرحله اول شبکه ماهواره‌ای موبایل استارلینک آماده خدمت‌رسانی است. ایلان ماسک نیز اخیرا اعلام کرده است که برای اتصال گوشی به اینترنت ماهواره ای استارلینک نیازی به هیچ تجهیزات یا حتی برنامه خاصی ندارید. گوشی به‌راحتی به این شبکه متصل می‌شود.

ماه گذشته طوفان شدید در آمریکا باعث شد که بسیاری از شهروندان این کشور امکان ارتباط با دیگران را نداشته باشند. به همین‌خاطر ایلان ماسک نسخه رایگان و اولیه این سیستم را در اختیار قربانیان طوفان قرار داد. البته این فناوری فقط می‌توانست امکان ارسال پیامک را فراهم کند، اما همان نیز در شرایط اضطراری بسیار مفید بود. در حال حاضر ۲۷ هزار گوشی موبایل در آمریکا به شبکه استارلینک متصل هستند و در همان روزهای اول نیز بیش از ۲۵۰ هزار پیام در بستر این شبکه فرستاده شد.

 

ایلان ماسک گفته است که آنها از نظر فناوری مشکلی برای فعال کردن کلی شبکه موبایل استارلینک ندارند؛ اما باید تاییدیه کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا را برای فعال کردن تماس‌های صوتی و تصویری و ارتباط اینترنتی دریافت کنند. شرکت تی‌-مویابل نیز گفته است که آنها می‌خواهند در آینده بسیار نزدیک نسخه بتا شبکه موبایل استارلینک را در اختیار کاربران خود قرار دهند و در سال آینده میلادی هم امکان اتصال به اینترنت فراهم خواهد شد. هرچند در این میان هیچ صحبتی از هزینه اشتراک اتصال مستقیم گوشی به اینترنت ماهواره ای استارلینک نشده است.

در حال حاضر شبکه ماهواره‌ای موبایل استارلینک تنها دارای ۳۲۰ ماهواره است؛ اما ایلان ماسک امیدوار است که بتواند تعداد این ماهواره‌ها را در آینده نزدیک به هزاران عدد افزایش دهد. در این حالت نقاط کور به‌طور کامل از بین خواهند رفت و اینترنت اشیاء نیز به‌شدت گسترش خواهد یافت.

اپراتورهای تی‌موبایل آمریکا،‌ راجرز کانادا، وان ان‌زد نیوزیلند، KDDI ژاپن، آپتوس استرالیا و سالت سوئیس قراردادهایی را برای همکاری با اسپیس ایکس امضا کرده‌اند. طبیعتا با افزایش تعداد ماهواره‌ها، اپراتورهای بیشتری به اسپیس ایکس مراجعه می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.