about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

کارشناسان معتقدند که شرکت‌های اسرائیلی در نظر دارند تا پایان ماه اکتبر سال جاری اداره ملی سایبری را در مقدونیه شمالی و کوزوو ایجاد کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در پایان ماه اکتبر سال جاری، هیئتی متشکل از 8 شرکت امنیت سایبری رژیم صهیونیستی از مقدونیه شمالی و کوزوو بازدید خواهند کرد تا ایجاد یک اداره ملی سایبری برای این کشورها را ترویج کنند.

این هیئت توسط «Improvate»، با مدیریت رونیت حسن هافمن (Ronit Hassin Hoffman) و ییگال اونا (Yigal Unna)، رئیس بخش سایبری شرکت و رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی، رهبری می‌شود. شرکت‌های اسرائیلی شرکت کننده شامل «WISE-MON»، کِلا (KELA)، «BG PROTECT»، «TRIPLE P»، «FLOW-SEC»، «CYBECS» و «Realite Q» هستند.

به گزارش Improvate، این هیئت را وِلادو بوچاکوفسکی (Vlado Buchakovski)، نخست وزیر مقدونیه شمالی همراهی می‌کند و با استفان آندونوسکی (Stefan Andonovski)، وزیر جدید دیجیتال‌سازی، که اصلاحات امنیتی-فناوری با محوریت پروژه ایجاد اداره ملی سایبری اسرائیل را آغاز کرده، دیدار خواهد کرد. این هیئت همچنین با مقامات ارشد در بخش سایبری و زیرساخت هر 2 کشور تعامل خواهد داشت.

یگال اونا ادعا کرد :

«این مایه افتخار است که صنعت سایبری اسرائیل برای ایجاد سیستم‌های سایبری مقدونیه شمالی و کوزوو انتخاب شده است. اسرائیل به عنوان یک قدرت سایبری جهانی شناخته و توانایی‌های فراوان و دانش صنعت محلی ما به منبعی ارزشمند برای کشورهای متعدد در سراسر جهان و ابزار صادراتی قابل توجهی برای دولت اسرائیل تبدیل شده است.»

هافمن نیز اظهار داشت :

«ما در چند سال گذشته ارتباطات خود را در مقدونیه شمالی و کوزوو ایجاد کرده‌ایم. این یک امتیاز و افتخار بزرگ است که صنعت سایبری اسرائیل برای کمک به ایجاد سیستم‌های سایبری شمال مقدونیه و کوزوو انتخاب شده است.»

ایرینا نوزلین (Irina Nevzlin)، رئیس Improvate، در این خصوص مدعی شد که جهان شروع به شناخت قابلیت‌های سایبری استثنایی صنعت اسرائیل کرده است. وی ادامه داد که این قابلیت‌ها و تخصص گسترده در سطح جهانی شهرت یافته و بسیاری از کشورها و شرکت‌ها را به دنبال راهنمایی برای استقرار سیستم‌های دفاعی بر اساس این ثروت دانش و سال‌ها تجربه سوق داده است.

منبع:

تازه ترین ها
نفوذ
1404/04/11 - 14:42- جرم سایبری

نفوذ هکرها به سیستم اطلاعاتی شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که هکرها به سیستم حاوی اطلاعات ۶ میلیون مشتری نفوذ کرده‌اند.

دادستان
1404/04/11 - 11:56- آمریکا

دادستان کل نیویورک به دنبال تقویت مقررات استیبل‌کوین‌ها در کنگره

لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، از کنگره آمریکا خواست تا قوانین نظارتی بر استیبل‌کوین‌ها را تشدید کند.

تایید
1404/04/11 - 11:45- آمریکا

تایید کاندیدای ترامپ برای مدیر ملی سایبری

کمیته امنیت داخلی و امور دولتی سنا روز دوشنبه با پیشنهاد انتصاب شان کِرنکروس به عنوان مدیر ملی سایبری موافقت کرد و این نامزد را برای رأی نهایی به صحن سنا فرستاد.