about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

گروه هکری انانیموس وزارت امنیت رژیم صهیونیستی را هک کرد و به آن 48 ساعت برای پایان دادن به جنگ داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ مجموعه‌ای از اسناد، از جمله کارت‌های شناسایی، چک‌ها و داده‌های شخصی توسط گروه هکری «Anonymous for Justice» در فلسطین به صورت آنلاین منتشر شد و اشاره کرد که این مواد از سیستم‌های مورد استفاده توسط وزارت امنیت رژیم صهیونیستی تهیه شده است.

این دومین بار پس از هک شدن اسناد وزارتخانه‌های ارتش و دادگستری این رژیم در اوایل سال جاری و انتشار عمومی است.

وزارت امنیت اسرائیل هنوز در این باره اظهار نظری نکرده است.

گروه هکری «ناشناس» همچنین به رژیم صهیونیستی هشدار داد که ظرف 48 ساعت جنگ خود را با غزه متوقف کند، در غیر این صورت اطلاعات محرمانه و فایل‌های حساسی را که در اختیار وزارت امنیت است، همراه با داده‌های «وزارت دادگستری» منتشر خواهد کرد.

در آوریل سال جاری، «NET Hunter»، یک گروه سایبری تازه تأسیس، اعلام کرد که وزارت امنیت اسرائیل را هک کرده و خواستار آزادی تمام اسرای فلسطینی شد، در غیر این صورت اطلاعات به دست آمده توسط آنها به کشورهای طرفدار فلسطین فروخته و بخشی از آنها برای مردم جهان فاش خواهد شد.

این گروه قبل از انتشار ویدئویی که هک و برخی اسناد به دست آمده را نشان می‌دهد، گفت :

«برای حمایت از فلسطین، مجریان دادگاه اجازه دارند در ازای دریافت اطلاعات بر سر آزادی زندانیان فلسطینی مذاکره کنند و سپس تصویری که «تصمیم آنها» را نشان می‌دهد.»

هکرها در آن زمان گفتند که 500 زندانی فلسطینی باید آزاد شوند درغیراینصورت تمام اسناد به دست آمده از طریق هک مربوط به کشورهایی که ادعا می‌کنند حامی شعارهای حقوق بشری هستند و اسناد طبقه‌بندی شده وزارت امنیت رژیم صهیونیستی و همچنین توافق برخی کشورها با این رژیم و داده‌های افسران ارشد اسرائیلی را در کنار سایر اطلاعات مهم منتشر خواهند کرد.

حملات سایبری به وب‌سایت‌های اسرائیلی برای کسانی که در سراسر جهان از آرمان فلسطین حمایت می‌کنند، یک اتفاق عادی است. رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که گروه هکری «سودان ناشناس» سال گذشته با دخالت در توانایی ارگان‌های رسمی برای دریافت خدمات، یک حمله سایبری انجام داد.

بر اساس اطلاعاتی که در آن زمان توسط رسانه‌های این رژیم منتشر شد، وب‌سایت‌های دانشگاه تل‌آویو، شرکت آب اسرائیلی مکوروت و روزنامه جروزالم پست در پی فروپاشی وب‌سایت‌های متعلق به موساد و بیمه دولتی حذف شدند. سودان ناشناس همچنین تأیید کرد که وب‌سایت‌های متعلق به شرکت پخش کان (Kan)، «Egged»، «Clalit» و «Discount Bank» را حذف کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
بررسی
1404/11/18 - 12:07- آسیا

بررسی جاسوسی سایبری احتمالی علیه چندین نهاد دولتی مالزی

آژانس امنیت سایبری ملی مالزی در حال بررسی جاسوسی سایبری احتمالی علیه چندین نهاد دولتی است.

رشد
1404/11/18 - 12:07- هوش مصنوعي

رشد اقتصادی و صنعتی هند توسط هوش مصنوعی

هوش مصنوعی در حال تبدیل‌شدن به سنگ بنای رشد اقتصادی و صنعتی هند است.

برنده
1404/11/18 - 11:35- سایرفناوری ها

برنده جایزه نوبل: انقلابی در محاسبات کوانتومی به وجود می‌آورم

جان مارتینیس، فیزیک‌دان مشهور و برنده جایزه نوبل، در حال آزمایش یک نسل جدید در محاسبات کوانتومی است.