about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

وزیر ارتباطات در تازه‌ترین صحبت‌های خود به صحبت‌های مدیر یکی از اپراتورهای اینترنت کشور اشاره کرد و تأیید کرد که مودم‌های ساخت ایران قابلیت ارائه سرعت بالایی را ندارند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ وزیر ارتباطات در تازه‌ترین صحبت‌های خود به صحبت‌های مدیر یکی از اپراتورهای اینترنت کشور اشاره کرد و تأیید کرد که مودم‌های ساخت ایران قابلیت ارائه سرعت بالایی را ندارند. وی در ادامه خواستار ارتقای محصولات تولید داخل شد.

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در تازه‌ترین مصاحبه مطبوعاتی خود به اظهارات اخیر مدیر یکی از اپراتورهای اینترنتی اشاره و توضیحاتی پیرامون آن ارائه کرد.

مدتی قبل مدیر یکی از اپراتورهای اینترنتی مدعی شده بود که بخشی از مشکلات شبکه اینترنت ناشی از مودم‌های تولید داخل است. حالا  زارع‌پور به این صحبت‌ها واکنش نشان داده و مدعی شده است:

بحثی که ایشان مطرح کرده در مورد مودم‌های فیبر نوری است که کلاً ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار مشترک دارد.

 وی در ادامه توضیح داد:

موضوعی که مدیر این اپراتور مطرح کرده، عمومیت ندارد و دغدغه شخصی ایشان بوده است. از سوی دیگر مودم‌های تولید داخل قابلیت‌هایی که دارند، قابلیت‌هایی نیست که بتوانند سرعت‌های بالا داشته باشند.

چراغ سبز وزیر ارتباطات برای واردات مودم فیبر نوری؟!

زارع‌پور ضمن تصدیق بخش‌هایی از این صحبت‌ها تأکید کرد که برخی مودم‌های خارجی نیز نمی‌توانند در فرکانس 2.4 گیگاهرتز (فرکانس معمولی فای‌وای) کار کرده و سرعت بیش از 100 مگابیت را ارائه دهند. به گفته وی، فرکانس 5 و 6 گیگاهرتز که استاندارد وای فای ۶ و ۷ محسوب می‌شود، می‌تواند سرعت‌های بالاتر و تا یک گیگابیت بر ثانیه را هم ارائه دهد.

در ادامه، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:

برخی از مودم‌های تولید داخل این فرکانس‌ها را ساپورت نمی‌کنند؛ ولی اکنون در برنامه تولید شرکت یا سازنده مودم هست و باید هم حواسمان به تولید داخل باشد و هم از سوی دیگر باید محصولی که تولید می‌شود، کیفیت داشته باشد و قابلیت‌هایی که دارد قابلیت‌هایی باشد که متناسب با نیاز کاربران باشد.

در نهایت زارع‌پور بیان کرد که زیرساخت‌های شبکه ایران قابلیت ارائه سرعت‌های گیگابیتی را داشته و در صورت ارائه فیبر نوری به مشترکین، آن‌ها می‌توانند از سرعت بالا لذت ببرند. هرچند مودم‌های ساخت شرکت‌های تولیدکننده داخلی ممکن است از این قابلیت‌ها پشتیبانی نکرده باید شرکت‌های مذکور محصولات خود را ارتقا دهند.

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.