about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

مقامات ارشد آمریکا که مسئول حفاظت از انتخابات ایالات متحده در برابر تهدیدات سایبری هستند، می گویند که متقاعد شده اند که رأی گیری امسال امن تر از همیشه خواهد بود؛ حتی اگر کشورهای خارجی سعی در مداخله کنند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، جن ایسترلی، رئیس آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت روز چهارشنبه به کمیته منتخب مجلس در مورد چین گفت:

آمریکایی‌ها باید به یکپارچگی زیرساخت‌های انتخاباتی ما اعتماد داشته باشند، زیرا از سال 2016 تاکنون توسط مقامات انتخاباتی ایالتی و محلی، توسط دولت فدرال، توسط فروشندگان و بخش خصوصی انجام شده است. این همان کاری است که باید مردم آمریکا را نسبت به امنیت، انعطاف پذیری و یکپارچگی سیستم انتخاباتی آمریکا مطمئن سازد.

ژنرال پل ناکاسونه، رئیس هر دو فرماندهی سایبری ایالات متحده و آژانس امنیت ملی، روز سه شنبه به طور جداگانه در جمع خبرنگاران بیان کرد:

امسال امن ترین انتخاباتی خواهد بود که تا به امروز داشته ایم.

از زمان رصد شواهدی مبنی بر دخالت روسیه در انتخابات 2016 و همچنین پیشرفت‌های اخیر در فناوری‌های جدید مانند هوش مصنوعی، نگرانی‌ها در مورد تهدیدات دیجیتالی علیه رای‌گیری آشکار شده است.

جو بایدن و دولت او همچنین در پی ادعای تقلب انتخاباتی که به طور گسترده توسط دونالد ترامپ رد شده و پیش از آنچه که می تواند یک رویارویی بالقوه دیگر بین این دو باشد، برای تقویت اعتماد به امنیت رأی گیری تلاش کرده اند.

ناکاسونه اظهار کرد:

ما تیمی با تجربه داریم و فکر می‌کنم که فناوری‌ها را درک می‌کنیم، و فکر می‌کنم که مشارکت‌های ما بسیار گسترده‌تر از گذشته است. رای گیری امسال برنامه ریزی شده است.

اظهارات ناکاسونه در همان روزی بیان شد که گزارش هایی مبنی بر اینکه شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، سال گذشته در دیدار بایدن در سانفرانسیسکو قول داده بود که پکن از مداخله خودداری کند، منتشر شد.

ناکاسونه افزود که از این بحث ها بی اطلاع است، اما خاطرنشان کرد که همیشه به آن اعتماد کرده و تایید می کند.

ایسترلی در عین حال گفت:

ما باید کاملاً انتظار داشته باشیم که عوامل خارجی تلاش کنند تا در انتخابات تأثیر بگذارند و مداخله کنند، اما گام‌های برداشته شده در جلوگیری از مداخله آنها، قطعا به ثمر خواهند نشست.

ناکاسونه، آژانس امنیت ملی و فرماندهی سایبری را در سه انتخابات فدرال گذشته رهبری کرده است و قرار است در پایان هفته به نفع ژنرال تیموتی هاو که در ماه دسامبر توسط سنا این سمت را بدست آورد، از مقام خود کناره گیری کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.