about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

اتخاذ قوانین جدید سایبری در کرواسی

کارشناسان معتقدند که کرواسی به تنهایی تا حدی قوانین سایبری جدیدی را برای نهادهای حیاتی اتخاذ کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کرواسی تاکنون به طور رسمی به کمیسیون اروپا درباره انتقال جزئی قوانین امنیت سایبری اتحادیه اروپا که برای محافظت از نهادهای حیاتی مانند انرژی، حمل و نقل، بانک، آب و زیرساخت‌های دیجیتال در برابر حوادث بزرگ طراحی شده، اطلاع داده است.

قوانین ملی اجرای دستورالعمل امنیت شبکه و اطلاعات 2 (NIS2) باید تا 17 اکتبر سال جاری در تمام کشورهای اتحادیه اروپا پس از تصویب آن در سال 2022 اعمال شود.

برخی دیگر از کشورها از جمله بلژیک، فنلاند و هلند روند رایزنی را آغاز کرده‌اند. قانونگذاران فرانسوی نیز کار مقدماتی را برای انتقال این قانون شروع کرده‌اند.

کمیسیون اروپا NIS 2 را با هدف همگامی با افزایش دیجیتالی شدن و چشم‌انداز تهدید امنیت سایبری در حال تحول پیشنهاد کرد. به گفته یکی از سخنگویان اجرایی اتحادیه اروپا، اولین دستورالعمل ارائه شده در سال 2016 نتوانست انعطاف سایبری کسب و کارهای فعال در اتحادیه اروپا را بهبود بخشد و پاسخ مشترک به بحران را ترویج نکرد.

NIS 1 با هدف تقویت انعطاف‌پذیری شبکه و سیستم‌های اطلاعاتی در سراسر اروپا در برابر خطرات امنیت سایبری است. شرکت‌ها باید در صورت بروز حوادثی که باعث اختلالات جدی عملیاتی می‌شود، اطلاع دهند، ظرف 24 ساعت اخطار داده و ظرف 72 ساعت گزارش حادثه را تحویل دهند.

طبق مطالعه‌ شرکت فناوری اطلاعاتی سیسکو (Cisco)، نشان داد که 69 درصد از کسب‌وکارهای اروپایی انتظار دارند طی 2 سال آینده توسط یک حمله سایبری مختل شوند و 49 درصد آنها در 12 ماه گذشته یک حادثه را تجربه کرده‌اند. علاوه بر این، تنها 3 درصد از حفاظت‌های امنیت سایبری درجه‌بندی کامل دارند تا در برابر یک چشم‌انداز تهدید در حال تحول مقاوم باشند.

براساس نظرسنجی انجام شده در ژانویه و فوریه سال جاری، حدود 22 درصد از پاسخ دهندگان گفتند که به توانایی خود برای انعطاف پذیر ماندن با تکامل چشم‌انداز امنیت سایبری بسیار مطمئن هستند.

روبرتو ویولا (Roberto Viola)، مدیر کل واحد دیجیتال کمیسیون هفته گذشته اظهار داشت که سرمایه‌گذاری‌های امنیت سایبری طبق دستور کمیسیون بعدی باید 2 برابر شود تا از انعطاف‌پذیری بلوک در برابر حملات اطمینان حاصل شود. در دسامبر گذشته، کمیسیون 214 میلیون یورو را برای سال 2024 برای امنیت سایبری در نظر گرفت تا انعطاف‌پذیری جمعی اتحادیه در برابر تهدیدات سایبری را بهبود بخشد.

منبع:

تازه ترین ها
تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

برنامه
1404/03/27 - 13:44- هوش مصنوعي

برنامه انویدیا برای اتحادیه اروپا

درخواست مدیرعامل انویدیا، برای هوش مصنوعی مستقل در میان رهبران اروپایی مورد توجه قرار گرفته است.

همکاری
1404/03/27 - 12:05- اروپا

همکاری ارتش سوئد با شرکت‌ تلیا و اریکسون

ارتش سوئد برای تقویت فناوری دفاعی به برنامه نوآوری 5G تلیا و اریکسون پیوست.