about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

اتهام جدید اپل توسط اتحادیه اروپا

شرکت اپل،متهم به نقض قوانین فنی اتحادیه اروپا شد.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،رگولاتورهای ضد انحصار اتحادیه اروپا اعلام کردند که شرکت اپل قوانین فنی اتحادیه اروپا را نقض می کند. اتهامی که می تواند منجر به جریمه سنگینی برای این شرکت شود. 

کمیسیون اروپا که تنظیم کننده فناوری و ضد انحصار اتحادیه اروپا نیز هست، اعلام کرد که یافته های اولیه خود را در پی تحقیقاتی که در ماه مارس آغاز شد به شرکت اپل ارسال کرده است.

اتهام علیه اپل اولین اتهامی است که کمیسیون اروپا بر اساس قانون بازارهای دیجیتال خود انجام می دهد که به دنبال مهار قدرت فناوری بزرگ و تضمین زمینه بازی برابر برای رقبای کوچکتر است.

کمیسیون اروپا تا مارس سال آینده فرصت دارد تا تصمیم نهایی خود را صادر کند. نقض قانون بازارهای دیجیتال(DMA) می تواند منجر به جریمه تا 10٪ از گردش مالی جهانی سالانه یک شرکت شود.

مارگرت وستاگر، رئیس ضد انحصار اتحادیه اروپا گفت :

 شرکت اپل نتوانست از قانون بازارهای دیجیتال پیروی کند. اگر اپل بتواند نگرانی ها را با اصلاح شرایط تجاری خود برطرف کند، می تواند از جریمه جلوگیری نماید.این به اپل بستگی دارد که چگونه فعالیت های خود را با قانون بازارهای دیجیتال مطابقت نماید و نه اینکه به ما بگوید چه کاری انجام دهیم.

شرکت اپل پس از دریافت بازخورد از توسعه‌دهندگان اپلیکیشن و کمیسیون اروپا اعلام کرد که در چند ماه گذشته تغییراتی را برای پیروی از قانون بازارهای دیجیتال ایجاد کرده است. 

شرکت اپل اعلام کرد: 

ما مطمئن هستیم که طرح ما مطابق با قانون است و تخمین می زنیم که بیش از 99٪ از توسعه دهندگان هزینه های مشابه یا کمتری را به اپل تحت شرایط تجاری جدیدی که ایجاد کردیم پرداخت می کنند.

 مدیر اجرایی اتحادیه اروپا گفت:

 در حال آغاز تحقیقاتی در مورد الزامات قراردادی جدید اپل برای توسعه دهندگان برنامه های شخص ثالث و فروشگاه های برنامه می باشیم.

 

منبع:

تازه ترین ها
تنظیم
1404/08/22 - 15:37- جرم سایبری

تنظیم شکایت قضایی توسط گوگل برای مقابله با کلاهبرداری لایت هاوس

شرکت گوگل در دادگاه ناحیه جنوبی نیویورک شکایتی را علیه یک سازمان مجرمانه سایبری مستقر در چین مطرح کرد تا فعالیت‌های آن را که در قالب یک عملیات گسترده فیشینگ، میلیون‌ها نفر در سراسر جهان را هدف قرار داده، مختل کند.

موافقت
1404/08/22 - 15:30- آمریکا

موافقت دلال داده «کوچاوا» با تغییر در شیوه‌های کاری

کاربران دستگاه‌های همراه که از دلال داده کوچاوا شکایت کرده بودند، از یک قاضی فدرال خواستند تا با توافقی موافقت نهایی کند که بر اساس آن این شرکت دیگر حق اشتراک‌گذاری یا فروش داده‌های مکانی حساس را نخواهد داشت.

شناسایی
1404/08/22 - 15:25- آسیب پذیری

شناسایی هکر سیسکو و سیتریکس

آمازون اعلام کرد که کارزار سایبری پیشرفته‌ای را شناسایی کرده که آسیب‌پذیری‌های ناشناخته‌ای را در محصولات شرکت‌های سیسکو و سیتریکس هدف گرفته است.