about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

استقرار مراکز داده در فضا

جف بزوس اعلام کرد که استقرار مراکز داده در فضا امکان‌پذیر است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، جف بزوس، بنیان‌گذار آمازون، اعلام کرد که مراکز داده در مقیاس گیگاوات طی 10 تا 20 سال آینده در فضا ساخته خواهند شد و دسترسی مداوم به انرژی خورشیدی به این معنی است که آنها در نهایت از مراکز داده مستقر در زمین پیشی خواهند گرفت.

بزوس در سخنرانی خود در هفته فناوری ایتالیا در تورین، افزایش هوش مصنوعی را با رونق اینترنت در اوایل دهه 2000 مقایسه کرد و باوجود خطر حباب‌های سوداگرانه، خواستار خوش‌بینی شد.

مفهوم مراکز داده مداری در میان غول‌های فناوری موردتوجه قرار گرفته است، زیرا غول‌های فناوری روی زمین تقاضای برق و آب برای خنک‌کردن سرورهای خود را افزایش داده‌اند.

بزوس در گفتگوی عمومی با جان الکان (John Elkann)، رئیس فراری و استلانتیس (and Stellantis Ferrari)، گفت: 

این خوشه‌های آموزشی غول‌پیکر، بهتر است در فضا ساخته شوند، زیرا ما در آنجا انرژی خورشیدی داریم، ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته. هیچ ابری و بارانی وجود ندارد، هیچ آب‌وهوایی وجود ندارد. ما قادر خواهیم بود در چند دهه آینده هزینه مراکز داده زمینی را در فضا کاهش دهیم. تغییر به زیرساخت‌های فضایی بخشی از یک‌روند گسترده‌تر استفاده از فضا برای بهبود زندگی روی زمین است. 

او در ادامه افزود: 

این اتفاق قبلاً برای ماهواره‌های هواشناسی و ارتباطی افتاده است. گام بعدی مراکز داده و سپس انواع دیگر فناوری است.

میزبانی مراکز داده در فضا چالش‌های خاص خود را دارد، از جمله دشواری نگهداری و انجام ارتقاها و هزینه پرتاب موشک‌ها و همچنین خطر شکست پرتاب‌ها.

بزوس گفت:

 موج هوش مصنوعی ویژگی‌هایی را با حباب دات‌کام (dot-com) به اشتراک می‌گذارد، زمانی که هیاهوی عظیم با یک سقوط همراه بود. ما باید بسیار خوش‌بین باشیم که پیامدهای اجتماعی و مفید هوش مصنوعی، مانند آنچه ۲۵ سال پیش با اینترنت داشتیم، واقعی و ماندگار هستند. مهم است که حباب‌های بالقوه و پیامدهای ترکیدن آنها را که ممکن است اتفاق بیفتد یا نیفتد، از واقعیت جدا کنیم.انتظار می‌رود مزایای هوش مصنوعی به طور گسترده پخش شود و به همه جا انتقال یابد.

 

منبع:

تازه ترین ها

تعلیق ثبت تیک‌تاک در اندونزی

وزارت کشور اندونزی اعلام کرد که ثبت تیک‌تاک به دلیل عدم اشتراک‌گذاری داده‌ها به حالت تعلیق درآمده است.

استقرار
1404/07/12 - 12:19- سایرفناوری ها

استقرار مراکز داده در فضا

جف بزوس اعلام کرد که استقرار مراکز داده در فضا امکان‌پذیر است.

جایگزین‌های
1404/07/12 - 11:13- آسیا

جایگزین‌های داخلی برای گوگل و مایکروسافت در هند

وزرای هندی در بحبوحه روابط تیره با آمریکا، جایگزین‌های داخلی برای برنامه‌های گوگل و مایکروسافت را پیشنهاد می‌دهند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.