about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

پاکستان از خدمات نظارتی 15 شرکت از جمله استارت‌آپ‌های اسرائیلی برای جاسوسی از شهروندان استفاده کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، دولت پاکستان اخیراً تلاش‌های نظارتی خود را برای نظارت و ردیابی فعالیت آنلاین شهروندان در این کشور افزایش داده است.

ماه گذشته، آژانس‌های امنیتی پاکستان برای گوش دادن آشکار به تماس‌های تلفنی شهروندان، شنود پیام‌های واتس‌اپ و موارد دیگر چراغ سبز دریافت کردند. دولت پاکستان همچنین اخیراً آزمایش فایروال خود را برای کنترل رسانه‌های اجتماعی تکمیل کرده است. در حالیکه جزئیاتی در مورد نرم‌افزاری که پاکستان برای انجام این کار استفاده می‌کند یا نحوه عملکرد آن وجود ندارد، اما گزارش شده که پاکستان این فناوری را از چندین شرکت در سراسر جهان به دست می‌آورد.

طبق گزارش «Surveillance Watch»، که داده‌های شرکت‌های نظارتی و کشورهایی که از آنها استفاده می‌کنند را ردیابی می‌کند، پاکستان در حال خرید نرم‌افزارهای جاسوسی و سایر نرم‌افزارهای ردیابی از بیش از 15 شرکت است. این شرکت‌ها از آمریکا و چین و حتی رژیم صهیونیستی سرچشمه می‌گیرند.

این شرکت یک نقشه تعاملی از هر کشوری که خدمات جاسوسی را از سراسر جهان دریافت می‌کند، نشان می‌دهد. در اینجا نحوه توصیف وب‌سایت در صفحه درباره آن آمده است :

«Surveillance Watch یک نقشه تعاملی است که اتصالات پنهان در صنعت نظارت غیرشفاف را مستند می‌کند. مأموریت ما که توسط حامیان حریم خصوصی، که بیشتر آنها شخصاً توسط فناوری نظارت آسیب دیدند، تأسیس شد، روشن کردن شرکت‌هایی است که از این بهره‌برداری سود می‌برند و خطر قابل توجهی برای زندگی ما دارند.»

می‌توانید پاکستان را در فهرست «هدف‌های شناخته شده» در وب‌سایت بیابید، که نام هر شرکتی را نشان می‌دهد که فناوری جاسوس‌افزار را به پاکستان ارائه می‌کند. برخی گروه‌ها عبارتند از «Q Cyber Technologies SARL» متعلق به رژیم صهیونیستی، که شرکت مادر گروه « NSO»، مالک جاسوس‌افزار پگاسوس (Pegasus )، یکی از پیشرفته‌ترین ابزارهای هک موجود امروز را می‌فروشد. نام‌های دیگر عبارتند از «Predator»، گروه گاما (Gamma Group)، «I-Soon» و بسیاری دیگر.

این شرکت‌ها فناوری تشخیص چهره، نرم‌افزارهای جاسوسی برای گوشی‌های هوشمند، نظارت از طریق ویدیو، رونویسی صدا به متن برای تماس‌های تلفنی رهگیری‌شده، بازرسی عمیق بسته‌ها و موارد دیگر را ارائه می‌کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.