about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت‌های فرانسوی استراتژی‌های چند ابری مبتنی بر هوش مصنوعی را تسریع می‌کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، طبق تحقیقات جدید، شرکت‌های فرانسوی در حال تسریع استفاده از هوش مصنوعی برای مدیریت محیط‌های چند ابری پیچیده هستند. 

شرکت‌ها در فرانسه در حال ایجاد تعادل بین نوآوری، انطباق و افزایش فشارهای هزینه هستند.

پذیرش چند ابری در فرانسه اکنون فراتر از شرکت‌های بزرگ، به شرکت‌های متوسط ​​و بخش‌های تحت نظارت گسترش‌یافته است. سازمان‌ها در فرانسه برای کاهش ریسک، حجم کار را در زیرساخت ابر مقیاس‌پذیر و ابرهای مستقل تقسیم می‌کنند.

اتوماسیون مبتنی بر هوش مصنوعی در حال تبدیل‌شدن به محور اصلی مدیریت ابری در فرانسه است، زیرا نظارت دستی ناپایدار است. شرکت‌های فرانسوی از ابزارهای هوش مصنوعی برای بهینه‌سازی عملکرد، تشخیص ناهنجاری و اجرای سیاست‌های بلادرنگ استفاده می‌کنند.

حاکمیت داده‌ها و کنترل هزینه نیز در حال شکل‌دهی به استراتژی‌های ابری در فرانسه هستند. شرکت‌ها در فرانسه در حال اتخاذ شیوه‌های فین اُپس (FinOps) و خدمات ابری مستقل برای برآورده‌کردن خواسته‌های نظارتی و تقویت امنیت سایبری هستند.

فین اُپس (FinOps) رویکردی برای مدیریت و بهینه‌سازی هزینه‌های ابری است که بر پایه همکاری تیمی و شفافیت مالی بنا شده است.

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.