about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

استارت‌آپ اسرائیلی رادیانت ابزارهای جاسوسی بدون کلیک را برای سازمان‌های اطلاعاتی غربی می‌سازد.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ روزنامه جروزالم پست ادعا کرد که یک استارت‌آپ اسرائیلی به نام آزمایشگاه‌های تحقیقاتی رادیانت (Radiant Research Labs)، که توسط کارشناسان سابق اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی و شرکت «NSO» تأسیس شده و به خاطر نرم‌افزارهای جاسوسی‌اش شناخته می‌شود، ابزارهای سایبری پیشرفته‌ای را توسعه داده که نیازی به تعامل کاربر ندارند و به عنوان ابزارهای صفرکلیک (Zero-Click) شناخته می‌شوند.

این فناوری امکان نفوذ به تلفن‌ها و رایانه‌ها را بدون کلیک کاربر روی لینک‌ها یا فایل‌ها فراهم می‌کند. از زمان تأسیس آن در ماه می سال ۲۰۲۳، این شرکت حدود 10 ابزار سایبری اصلی را توسعه داده که برخی از آنها بسیار طبقه‌بندی شده هستند و عمدتاً سرویس‌های اطلاعاتی غربی و بین‌المللی را هدف قرار می‌دهند.

پس از وقایع ۷ اکتبر، شرکت به سرعت ابزارهای فنی را در اختیار اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی قرار داد که ظاهراً به ردیابی موقعیت مکانی تعدادی از گروگان‌های اسرائیلی کمک کرد.

این شرکت توسط تال اسلومکا (Tal Slomka) و تزیکا موشکوویتز (Tzvika Moschkowitz) رهبری می‌شود که هر دو تجربه طولانی در اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی دارند. اسلومکا در نیروی هوایی و واحد ۸۲۰۰ خدمت کرد، جایی که بر استفاده از فناوری برای نظارت بر تهدیدات هوایی تمرکز داشت، قبل از اینکه به عنوان مدیر تجزیه و تحلیل به NSO منتقل شود.

موشکویتز، که در اطلاعات ارتش اسرائیل و دفتر نخست وزیری کار می‌کرد، برای کار در زمینه تجزیه و تحلیل و توسعه بازار به NSO نقل مکان کرد و امروز رئیس بازاریابی در رادیانت است، در حالی که اسلومکا بنیانگذار و مدیرعامل آن است.

استراتژی توسعه و فناوری

این شرکت خود را متفاوت از امثال NSO و پاراگون (Paragon) می‌داند، زیرا بر توسعه زیرساخت ابزار سایبری، موتورهای فنی که ابزارهای هک را نیرو می‌دهند و نه تولید ابزارهای نهایی مورد استفاده در این زمینه تمرکز دارد.

مقامات شرکت کار خود را شبیه ساخت موتور یک ماشین به جای خود ماشین توصیف و تأکید کردند که این کار به سطح خوبی از مهارت‌های فنی و تخصص عملیاتی نیاز دارد.

رادیانت تنها در 6 ماه توانست اولین ابزار سایبری بدون کلیک خود را تولید کند و سپس حدود 10 ابزار اصلی را توسعه دهد، در حالی که جزئیات را بسیار محرمانه نگه می‌دارد.

شرکت اسرائیلی تأکید کرد که تقریباً به‌طور انحصاری با کشورهای دموکراتیک به‌عنوان بخشی از استراتژی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی برای تقویت روابط بین‌المللی همکاری می‌کند. به گفته رادیانت، این رویکرد سطح اولیه‌ای از استانداردهای اخلاقی را هنگام استفاده از ابزارهای خود تضمین می‌کند.

کشورهایی که در گذشته فناوری‌های سایبری رژیم صهیونیستی را وارد کرده‌اند شامل ایالات متحده، بریتانیا، کانادا، استرالیا و نیوزیلند، به همراه تعدادی از کشورها مانند هلند، فرانسه، آلمان، ژاپن و کره جنوبی هستند.

بحث بر سر استفاده از ابزارهای جاسوسی سایبری با ادامه تحریم‌های ایالات متحده علیه شرکت‌هایی مانند NSO و اینتلکسا (Intellexa)، به دلیل ادعاهای سوءاستفاده از فناوری‌های آنها علیه روزنامه‌نگاران و فعالان حقوق بشر، در حال تشدید است.

با این حال، کارشناسان خاطرنشان کردند که دولت ترامپ موضع مساعدتری در مورد توسعه قابلیت‌های سایبری تهاجمی، به‌ویژه زمانی که چنین عملیاتی با اهداف استراتژیک آن همسو باشد، اتخاذ کرده است.

شرکت رادیانت مدعی شد که بر بهره‌برداری از تخصص فارغ‌التحصیلان واحدهای سایبری نظامی رژیم صهیونیستی تمرکز دارد که اغلب به دلیل استفاده محدود از مهارت‌هایشان در بخش خصوصی محلی، برای کار در کشورهایی مانند پرتغال، اسپانیا، یونان و قبرس به خارج از کشور نقل مکان می‌کنند. این شرکت به دنبال آن است که آنها را قادر به کار روی پروژه‌های اطلاعاتی و امنیتی سطح بالا کند و همچنین نوآوری مداوم را برای توسعه ایده‌ها و ابزارهای جدید با سرعتی بیشتر از شرکت‌های بزرگ فناوری تشویق کند.

رادیانت همچنین قصد دارد با همکاری مقامات ارشد اسرائیلی در زمینه امنیت سایبری، کنفرانس‌های فناوری دفاعی برگزار کند، در حالی که هویت سخنرانان اصلی را محرمانه نگه می‌دارد.
 

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/11/20 - 15:09- تروریسم سایبری

استفاده از ابزارهای جاسوسی رژیم صهیونیستی در سازمان‌های اطلاعاتی غرب

استارت‌آپ اسرائیلی رادیانت ابزارهای جاسوسی بدون کلیک را برای سازمان‌های اطلاعاتی غربی می‌سازد.

اجرای
1404/11/20 - 14:23- اقیانوسیه

اجرای پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی

شرکت «Cowbell» و زوریخ، پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی راه‌اندازی کردند.

تأمین
1404/11/20 - 14:22- سایرفناوری ها

تأمین انرژی خورشیدی مراکز داده گوگل توسط توتال انرژی

شرکت توتال انرژی، انرژی خورشیدی موردنیاز برای مراکز داده گوگل در تگزاس را تأمین خواهد کرد.