about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

اصلاح ویژگی تراشه H20 برای چین

انویدیا ویژگی تراشه H20 را برای چین اصلاح می‌کند تا بر کنترل‌های صادراتی ایالات متحده غلبه کند.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، شرکت انویدیا قصد دارد پس از محدودیت‌های صادراتی ایالات متحده بر مدل اصلی، نسخه‌ای تنزل‌یافته از تراشه هوش مصنوعی H۲۰ خود را در دو ماه آینده برای چین عرضه کند.

 این تولیدکننده تراشه آمریکایی به مشتریان اصلی چینی، از جمله ارائه‌دهندگان پیشرو محاسبات ابری، اطلاع داده است که قصد دارد تراشه اصلاح‌شده H۲۰ را در ماه ژوئیه عرضه کند.

 کاهش رتبه H۲۰ نشان‌دهنده آخرین تلاش انویدیا برای حفظ حضور خود در یکی از مهم‌ترین بازارهای خود در مواجهه با تلاش‌های فزاینده واشنگتن برای محدودکردن دسترسی چین به فناوری نیمه‌رسانا پیشرفته است.

 H۲۰ قدرتمندترین تراشه هوش مصنوعی انویدیا بود که برای فروش در چین اختصاص‌داده‌شده بود، پس از آنکه مقامات آمریکایی ماه گذشته به این شرکت اطلاع دادند که این محصول به مجوز صادرات نیاز دارد، عملاً از بازار حذف شد.

 انویدیا ویژگی‌های فنی جدیدی را تدوین کرده است که توسعه طرح‌های اصلاح‌شده تراشه را هدایت خواهد کرد. این مشخصات منجر به کاهش قابل‌توجه رتبه H۲۰ اصلی، از جمله کاهش قابل‌توجه ظرفیت حافظه، خواهد شد.

 چین در سال مالی منتهی به ۲۶ ژانویه، ۱۷ میلیارد دلار درآمد یا ۱۳ درصد از کل فروش انویدیا را به خود اختصاص داده است.

 جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، ماه گذشته، تنها چند روز پس از اعلام الزامات جدید مجوز صادرات برای تراشه H۲۰ توسط مقامات آمریکایی، از پکن بازدید کرد و بر اهمیت راهبُردی این کشور تأکید کرد.

 ایالات متحده از سال ۲۰۲۲ صادرات پیچیده‌ترین تراشه‌های انویدیا به چین را محدود کرده است و نگرانی‌هایی در مورد کاربردهای نظامی بالقوه آنها دارد.

 

منبع:

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.